Prvi dan novopečenog Fresh Island Festivala završio je van svih očekivanja organizatora. Kroz dnevni After Beach Pool party te večernjim nastupom hip-hop legende Nas-a, 4000 fanova
iz cijelog svijeta moglo je uzivati u vrucim r'n'b i hip-hop ritmovima svjetskih DJ faca i MC-ija. Uz konstantne plesne ritmove, grafitti umjetnici zagrebački Lunar i londonska legenda Tizer ocrtali su 30 metarski zid kluba Papaye. Iščekivanje za večerašnji nastup NAS-a dostiglo je vrhunac kad je publika počela dozivati i skandirati “Nas, Nas, Nas”. Izlaskom na binu i prvim taktom svoje pjesme “Hip-Hop is dead” otvorio je koncert vidno raspoložen te je stvorio euforiju rijetko viđenu na jednom hip-hop koncertu.

Četiri tisuće fanova je bez stajanja pjevalo i repalo uglas sve do zadnje pjesme kada se Nas pozdravlja i izjavljuje da mu je ovo bio najbolji nastup na ovoj turneji. Organizatorima se je zahvalio na odličnom gostoprimstvu, oduševljeno je pričao o hrani koju je probao za vrijeme svog boravka te je rekao da se definitvno vraća nazad, poslovno ili privatno. Podsjetimo, Nas je na svjetskoj turneji u sklopu koje promovira svoj novi album “Life is Good”.

U koncerti su došli uživati Connectovci, General Woo, top model Adrijana Dejanović i mnogi drugi. Danas, na drugom danu Fresh Island Festivala nastupit će Grammy nagrađivana r'n'b diva EVE, a zagrijavanje za njen koncert potražite na dnevnom partyiju na brodu te Fresh Island After Beach Pool partyiju u klubovima Aquarius i Papaya.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.