Shizzz putovanje u Beograd – Organizatori ROAD TRIPa i Studentskih putovanja u Prag i Amsterdam su se udružili kako bi zajedno sa agencijom Sol Azur ponudili nešto novo.. Shizzz putovanja !

Udruženje” Demokratski omladinski pokret ” i udruženje studenata ” Mreža mladih ” iz Sarajeva  organiziraju studijisku posjetu mladih i studenata iz sarajeva Beogradu.

Ovaj put Vas vodimo ponovo za BEOGRAD, grad je proglašen za najbolju PARTY destinaciju u Evropi, i oni koji su bili sa nama u Septembru na ROAD TRIP I znaju o čemu pričamo.

Datum odlaska je 26.04.2012. u noćnim satima a povratak 29.04.2012. također u noćnim satima. Za prvih 200 prijavljenih je cijena aranžmana 99 KM i uključuje, prevoz, smještaj u Hotelu/Hostelu u CENTRU beograda, organizaciju puta i određena iznenađenja. Rezervacija i prva rata za putovanje iznosi 30KM.

Pored toga će svi učesnici imati priliku da učestvuju u fakultativnom obilasku Beograda i Novog Sada, tako da će biti u prilici da se upoznaju sa kulturalnim znamenitostima i historijskim građevinama tih gradova te im se obezbjedi stvaranje vrijednog izvora iskustava za mlade jer će se na taj prosiriti njihovi vidici i ojacati licni identitet, a i kao sto je poznato u vecini kultura, putovanje se smatra znakom mudrosti i ucenosti.

Budi dio ovog ludog SHIZZZa i prijavi se…

Pozivamo sve zainteresirane studente i mlade da se uključe u ovaj projekat, te da se preko webstranice naše organizacije www.dop.ba prijave za ovo studijisko putovanje, kako bi zajednički doprinjeli uspostavljanju suradnje mladih iz susjednih država. Također svi zainteresovani mogu rezervisati svoje mjesto za ovo putovanje u turističkoj agenciji Sol Azur.

U toku su i nagradne igre! Za sve detaljne informacije posjetite naš FUN page na facebook-u: http://www.facebook.com/shizzz.putovanja

INFO TEL: 061 902 615 ili 061 479 951

Ekipa Shizzz putovanja ti želi ugodan April u Beogradu!

Promo video:

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.