Mnogi parovi smatraju da je njihov seksualni život postao daleko bogatiji od kada im uspjeva da strasti raspale bilo gdje van bračnog kreveta. Mnoge prostorije u vašem domu mogu i vama da posluže kao inspiracija za inventivne poze i divlju akciju.

Kupatilo

Kupatilo predstavlja jednu od najboljih alternativa za seksualne odnose, jer pruža mnogo različitih mogućnosti. Najčešća varijanta je seks pod tušem, a nerijetko mnogi parovi romantičnu predigru započinju senzualnom masažom u kadi.

Dnevna soba

Dnevni boravak nudi velike komade namještaja pogodne za različite poze. Kauč dopušta da žena bude na vrhu, a veoma je lako izvesti doggy style i misionarsku pozu.

Gostinjska soba

Iako je seks u ovoj sobi sličan seksu u spavaćoj, one često nalikuju hotelskim sobama, pa tako igra u njima može biti poprilično uzbudljiva.

Kuhinja

Kuhinja je jedna od prostorija u kući koja se najviše koristi. Kuhinjski elementi mogu vam poslužiti za mnogobrojne zanimljive poze, a naročito ako jedno drugom želite da priuštite iznenađujuću partiju oralnog seksa.

Podrum

Kada je napolju vrućina, nema ničeg ljepšeg nego kad vas podiđe jeza od hladnih podrumskih prostorija. Pritom će vas prostor u haosu i neredu asocirati na vaše najluđe srednjoškolske dane i prve poljupce kradene po kojekakvim budžacima.

Terasa

Odličan pogled, blaga doza egzibicionizma, a još ako su tu i biljke, ugođaj je kao da ste zaista negde u prirodi. Vrhunsko uzbuđenje zagarantovano!

Leave a Reply

Your email address will not be published.