Iskusite sve čari ljeta i ljetnih avantura, a pritom se provedite kao nikada do sad. Ugrabite posao na nekoj senzacionalnoj destinaciji o kojoj ste sanjali i koju ste svih ovih godina samo pratili na slikama. Naučite kako dišu turisti, upoznajte brdo novih ljudi, steknite nova prijateljstva, uvjerite se zašto je sezona ‘in’, a najbitnije od svega – vratite se kući vrjedniji nego ikada!

07.05.2012. u Rijeci započinje nova škola barmena u organizaciji Udruge konobara i barmena Hrvatske, ujedno i posljednja prije sezone. Škola se odvija u malim grupama jer je naglasak na pojedincu i njegovom usavršavanju. Program škole obuhvaća teoriju, classic style izradu koktela, free style – metodu atraktivnog točenja te stručnu praksu kako bi se polaznici pripremili na stvarne uvijete rada u baru. Učenici tijekom škole pripremaju sve koktele te na taj način usporedno usvajaju teoriju i praksu te se formiraju u kvalitetnog barmena koji je odraz napornog rada i sposobnosti njegovih učitelja. Osnovna zadaća škole je educirati osobe koje će svojim znanjem i vještinom zadiviti vlasnike barova te time graditi turističku sliku naše države.

Program tečaja zadovoljava kriterije stranih organizacija, a predsjednik Udruge ujedno je i ambasador za WFA (World Flair Association – svjetska organizacija za barmene). Završenom školom barmena polaznici dobivaju diplomu te ono najvažnije – znanje i kako ga primjeniti.

Udruga konobara i barmena Hrvatske, aktivno djeluje u Rijeci od 2003. godine, a osnovana je u svrhu unapređenja, poticanja i promicanja konobarske i barmenske djelatnosti te podizanja kvalitete cjelokupnog ugostiteljskog kadra kako u našem gradu tako i u državi pa i šire.

Detalje o Školi barmena pronaći ćete na službenoj stranici Udruge www.barmen.hr u rubrici Škola barmena.

I ne zaboravite – prijave za školu su u tijeku, a mjesta ima malo. Ne propuštajte posljednju priliku da Vam ovo ljeto ostavi trag i promijeni život… uloženo ćete vratiti prvim graškom znoja, a pomisao na to da je netko drugi na Vašem mjestu ostavite daleko iza sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.