„Das ist Noć mahalanja“ je muzičko-scenski happening koji će kroz humor i pjesmu povezati sarajevsku publiku u Skenderiji, 15. novembra.

image description

Najbolji fragmenti – skečevi iz dvije najpopularnije teatarske predstave u BiH „Ja, mahaluša“ i „Ja, mahalac“ u kojem su protagonisti izvanredni glumci Dragan Marinković Maca i Nela Đenisijević bit će muzički sjedinjeni s najvećim hitovima bosanskohercegovačke muzičke scene. Tako će smijeh biti garniran dobrom pjesmom a dobra pjesma bit će uvertira u urnebesnu komediju o bh. mentalitetu.
Na sceni će se izmjenjivati velika imena bh. estrade koji će uz šegu, šalu i komiku, postati akteri te „noći mahalanja“.

„Das ist Noć mahalanja“ proizišla je iz spomenute dvije sjajne predstave koje je do sada gledalo 60 hiljada posjetitelja i koje su apsolutni hit u BiH.

Za predstave se uvijek traži karta više i zbog ove iznimne potražnje inicirano je i jedno ovakvo druženje u kome će akcent biti na humoru i pjesmi čime se želi pružiti sarajevskoj publici noć za pamćenje. I pokazati da bosanski humor i duh nemaju cijenu.

Ulaznice se mogu rezervirati na www.kupikartu.ba ili kupiti na blagajnama Bosanskog kulturnog centra, agencije Centrotours i Skenderije po cijeni od 10 KM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.