Mona (34) i Ingo (52) su se upoznali u bordelu nakon njegove rastave. Platio joj je 100 eura. Nakon seksa su pričali i otkrili kako imaju puno zajedničkog.

Njemica Mona (34) i Ingo (52), zaposlenik u gradskoj upravi u jednom njemačkom gradu, zaljubili su se u bordelu. Ona je bila prostitutka, a on njena mušterija. Sada se žele vjenčati.

– Radila sam kao prostitutka tri godine, dobrovoljno. Radila sam kao njegovateljica starijih, a onda sam odlučila promijeniti posao. Htjela sam vidjeti kako je to kad radiš u bordelu – kaže Mona. Ubrzo nakon svog 30. rođendana zaposlila se kao prostitutka. Sat s njom je stajao 100 eura, prenosi 24sata. Pola tog iznosa smjela je zadržati. Mušterije su joj darivale parfeme, nakit, a jedan joj je muškarac ispred vrata ostavio BMW Cabrio.

– Osjećala sam se kao božica. No sve me to iscrpilo. Često sam bila bolesna, imala sam bolove u želucu i bila sam stalno prehlađena – kaže Mona. Tada je upoznala Inga.

– Žena i ja smo se razdvojili i odlučio sam, prvi put u životu, otići u bordel. Vlasnica mi je rekla neka izaberem jednu prostitutku. Bilo mi je muka od svega i htio sam otići no Mona mi se svidjela. Nakon seksa smo dugo pričali. Saznao sam da voli more baš kao i ja. Dala mi je svoj broj mobitela. Stalno smo si slali poruke – rekao je Ingo. Mona je odlučila napustiti svoj posao.

– Bilo je kako mi je rekla vlasnica bordela, prostitutka umire kada se zaljubi – kaže Mona. Danas živi s Ingom kojem ne smeta njena prošlost. Nadaju se da će se sljedeće godine vjenčati, piše Bild.

Leave a Reply

Your email address will not be published.