Opasni” bandit koji tjednima hara obalom australskog Queenslanda zapravo je ljepuškasta plavuša, koju su tijekom posljednje krađe snimile nadzorne kamere, izvijestila je lokalna policija. Djevojka, za koju se vjeruje da ima oko 20 godina, u ponedjeljak ujutro po lokalnom vremenu opljačkala je benzinsku postaju, javlja Daily Mail. Zaposleniku benzinske postaje prijetila je nožem, a policija je izdala za njom tjeralicu.

Tamošnji mediji javljaju kako je djevojka već uvježbani lopov, a tijekom posljednjeg razbojništva koristila je i rukavice kako ne bi nigdje ostavila otiske prstiju. Ipak, na nadzorne kamere nije mislila, ali je na svoj izgled potrošila dosta vremena. Djevojka je na sebi imala duboko dekoltiranu majicu, crnu kapu, a “pazila” je i na to da joj frizura bude postojana.

Australska policija izvijestila je kako će im svi ti detalji olakšati potragu za zloglasnim lopovom. Srećom, u pljačkama nitko nije ozlijeđen, a djevojka je svima “samo” prijetila smrću te je odlazila nakon što bi dobila novac.

Leave a Reply

Your email address will not be published.