“Muškarci su jednostavno takvi”. Ovo je rečenica kojom se služe gotovo sve djevojke koje se boje da traže ono što im pripada i kojom se opravdavaju muški postupci koji nemaju opravdanje. Treba znati da nisu svi muškarci takvi, i da ne treba trpjeti ponašanje koje može samo da šteti.

BLAGI RAZGOVORI
Muškarci razgovaraju prilično oštro jedni s drugima, ali svaki pametan zna da to nije način na koji se komunicira sa ženama. Žena u vezi ne treba da dopusti da je muškarac kritikuje samo zato što što mu je dosadno pa je svoj fokus prebacio na nju. Jedno je kada on iznosi konstruktivnu kritiku jer želi da pobolja određeni aspekt svog života, a drugo kada to govori jer želi da se žena osjeća loše kako bi mogao da je lakše kontroliše.

TREĆA OSOBA U KREVETU JE DOPUŠTANJE ZA PREVARU
Postoje podijeljena mišljenja oko toga da li u krevet treba dovesti i treću osobu. Ovo ne mora da bude problem ako takvo razmišljanje muškarac zadržava samo za sebe, i ne namjerava da ga realizuje, ali ako počne da nagovara partnerku na to, on ustvari traži opravdanje za prevaru.

MISLI DA DRAMATIZUJETE BAŠ SVE

Kada partner počne da prevrće očima svaki put kada žena želi da razgovara o nečem ozbiljnom, vremenom će zdrava komunikacija u vezi nestati.

NE ŽELI DA RAZGOVARA O VAŠIM PLANOVIMA

Nije dobro ukoliko na partnerkinu želju da priča o nečemu njoj važnom, muškarac daje siromašne odgovore, jer to je dokaz da mu stalo do rešavanja samo svojih problema.

RIJETKO SE JAVLJA

Možda su u srednjoj školi bile interesantne igrice tipa “ko će prvi da pozove”, ali s godinama one to više nisu. Ne treba prihvatati muškarca na čije se pozive dugo čeka, kao i izgovore tipa “nisam imao vremena”, jer u današnje vrijeme poruka i mobilnih telefona, za to je potrebno manje od minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.