FbinfoBAR
 
logo
 
 
spacer spacer
spacer spacer spacer
spacer spacer
posljednja izmjena:
16-Jan-2012 19:09 

Inna, Tom Novy + Guests
28. april, 2012. @ Zetra, Sarajevo

clanak

Lokacija: Zetra, Sarajevo
datum i vrijeme: 28.04.2012.

 

Budite spremni za veliki spektakl 28. aprila u Sarajevu! Popularna evropska Pop zvijezda INNA nastupiće u olimpijskoj dvorani Zetra u organizaciji ED Booking agencije.

Pored Inne, na velikom koncertu u Zetri, nastupiti će i Tom Novy i gosti uz podršku najuspješnijih lokalnih DJ-a. 

Pretprodaja ulaznica starta 20.januara na kupikartu.ba, kao i na prodajnim mjestima:

SARAJEVO:
City Pub, Pravda, Caffe Opera, Raisseburo (Unitic),
Relax Tours, Kompas, Plato Skenderija i Ferhadija

BANJA LUKA:
MG Travel, Bana Lazarevića bb (Eventim), HardRock Cafe

TUZLA:
Agencija Putnik: Poslovnica I – Hotel Tuzla, Muharema Fiska Fizovića br. 15, Poslovnica II – Đorđa Mihajlovića bb

ZENICA:
Jazz Bar, Cafe Galerija, Dar Prirode – M.Tita 17

MOSTAR:
Fortuna Trade Tours: Poslovnica I – Rade Bitange 34, Poslovnica II – Stari Grad, Hotel ERO

Pratite infoBAR.ba kako biste saznali više informacija koje skoro slijede

Cijena prvih 500 ulaznica je 17 KM, a nakon toga pretprodajna cijena iznosi 25 KM, što će važiti do 05. aprila, a nakon navedenog datuma ulaznice će biti 35 KM, da bi finalno dostigle cijenu od 45 KM na dan partija!

Također možete da posjetite oficijelnu najavu ovog eventa i na Facebook-u

Atraktivna Inna je dvostruka dobitnica MTV-eve nagrade u kategoriji Best Romanian Act, a domaćoj publici će se predstaviti na velikom koncertu zakazanom za 28 april u olimpijskoj dvorani Zetra! Popularna pevačica iz Rumunije poznata je po pjesmama „Hot“, „Amazing“ „Sun Is Up“, „Club Rocker“ i „Un Momento“, koje u zbiru imaju preko 200 miliona pregleda na YouTube-u, i jedna je od trenutno najvećih dance zvezda u Evropi sa preko 500 000 prodatih singlova samo u Britaniji!! 

Inna biografija
Puno ime i prezime joj je Elena Alexandra Apostoleanu, rođena 16. oktobra 1986. godine, a poznatije je kao Inna, dance pjevačica iz Mangalije, Rumunija.

Još kao dijete znala je da će se jednog dana baviti šoubiznisom. Krajem 2007. godine upoznaje trojicu talentovanih momaka iz grupe Play&Win - Radua Bolfeu, Sebastiana Baraca i Marcela Botezana, koji produciraju njen prvi singl ''Hot''. Singl postaje najveći dance hit u istoriji rumunske muzičke produkcije. ''Hot'' osvaja prva mesta na top listama širom Evrope – u Rusiji, Poljskoj, Bugarskoj, Srbiji, Slovačkoj, Grčkoj, Belgiji, Holandiji.

Sledeći veliki hit ''Love'' takođe je producirao trojac Play&Win, što se ponovo pokazalo kao pogodak. Numera ''Deja Vu'' nastala je u saradnji sa sunarodnikom, rumunskim DJ-em Bobom Tejlorom. Na ovom singlu Inna je bila potpisana kao Anni, kako bi njen identitet ostao tajna. Međutim, ''Deja Vu'' je postao veliki klupski hit na kojem je osetno bilo prisustvo Inninih vokala, pa je ideja o anomnimnosti propala, a Inna je sa ponosom prigrlila uspeh i popularnost koju joj je ova numera donela.

Godine 2009. Innin sing ''Hot'' dostigao je platinasti tiraž u Španiji, a iste godine ova atraktivna Rumunka odnosi pobedu u kategoriji Best Romanian Act na dodeli evropskih MTV nagrada u Berlinu. Naredne 2010. godine, ova nagrada još jednom odlazi u ruke talentovane pevačice, a njen tada aktuelni singl „Sun Is Up“ ponovo obara rekorde u slušanosti.

Tekuća, 2011. godina, za Innu je bila veoma uspešna: izdala je aktuelni album I Am Club Rocker, a na njemu su se ubrzo izdvojili hitovi „I Am Club Rocker“ i „Un Momento“.

Inna je aktivista rumunske organizacije za dečja prava, a sponzorisala je i brojne kampanje UNICEF-a u Rumuniji.

infoBAR
Izdvojeno iz dešavanja:
Izdvajamo iz Kataloga objekata:
barometar

Lokum.ba, Sarajevo

Inspirisan tradicionalnom recepturom i kvalitetom Lokum.ba kreirao veličanstvene kombinacije ukusa hrane!

Komentarišite dešavanje:
 
Marketing blok
Podijeli ovaj sadržaj:
Zabavna dešavanja:
Specijalna izdanja:
special
Zabavna dešavanja po gradovima:
Pridružite nam se i Vi
Marketing blok
Izdvojeno:
slika
Fb preporuke: