FbinfoBAR
 
logo
 
 
spacer spacer
spacer spacer spacer
spacer spacer
objavljeno:
3-Nov-2011 14:40 

Pokažite prijateljima ko je najbolji

clanakNo+Vello© poklanja 50% popusta za Vašu sesiju


Ove jeseni pokažite svojim prijateljima ko je najbolji. Dovedite prijatelja ili prijateljicu u Vaš centar No+Vello i dobit ćete 50% popusta za Vašu zonu/sesiju.


Neželjene dlake na licu i tijelu mogu biti traumatične za žene i muškarce. Većina metoda koje su danas dostupne ne nude dugotrajno rješenje i mogu biti bolne i skupe. No+Vello© za razliku od drugih centara nudi rješenje. Sa fotoepilacijom u centru No+Vello© možete reći zbogom neželjenim dlakama i uživati u glatkoj i zdravoj koži iz dana u dan. IPL fotoepilacija je trenutno najučinkovitiji tretman, bezbolan je, a možete ga dobiti po jedinstvenoj uniseks tarifi od samo 40KM po zoni i sesiji! Tretmani se provode kroz jedinstvenu IPL tehnologiju zasnovanu na pulsirajućoj svjetlosti sa modernim sistemom rashlađivanja, koja daje odlične rezultate na različitim dijelovima tijela.

No+Vello© je svjetski lider u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanju kože sa preko 1.200 centara u 14 zemalja i to u Španiji, Engleskoj, Italiji, Portugalu, Brazilu, Meksiku, Poljskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Gruziji, Švicarskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Bosni i Hercegovini i Venezueli.

Radi se o inovativnom pojmu poslovanja koji je revolucionirao sektor estetike jer je ponudio jedinstvenu uniseks tarifu od samo 40KM po sesiji i zoni.

Cilj No+Vello© je popularizirati fotoepilaciju, aktivnost velike potražnje koja je do sada bila namijenjena samo visoko pozicioniranom društvu radi njene cijene.
U Sarajevu postoje takva dva centra i to u ulici Zmaja od Bosne 52A (Općina Novo Sarajevo) i Pehlivanuša 2 (Općina Stari Grad) i u Mostaru, u ulici Rade Bitange 20.

Za više informacija pozovite na broj 033 718 555, te se i sami uvjerite u učinkovitosti fotoepilacije i fotopodmlađivanja.
Više od 500.000 klijenata je probalo njihove tretmane, zašto ne biste i Vi!
www.nomasvello.ba

infoBAR
3-Nov-2011 14:40 ;
Izdvojeno:
barometar

RTP plus - Resistance Training Program

barometar

Često nošenje visokih potpetica skraćuje Ahilovu tetivu, i zato se preporučuju vežbe istezanja ove tetive pre i posle nošenja cipela sa visokom štiklom.

barometar

Miris lavande ili topla šoljicaa kakaa poznati su kao metode opuštanja prije spavanja. No novo istraživanje pokazuje da su višnje najbolje rješenje za ljude koji ne mogu lako zaspati ili se bude prerano.

Izdvajamo iz Kataloga objekata:
barometar

Lokum.ba, Sarajevo

Inspirisan tradicionalnom recepturom i kvalitetom Lokum.ba kreirao veličanstvene kombinacije ukusa hrane!

Komentarišite članak:
 
Marketing blok
Podijeli ovaj sadržaj:
MAG! rubrike:
Auto i Moto
Društvo
Kultura
Film
Fotografija
Hrana i piće
Ljubav i seks
Moda
Muzika
Pomozimo
Posao
Sport
Tehnologija
Zanimljivosti
Zdravlje i ljepota
Obavještenja
Pridružite nam se i Vi
Marketing blok
Fb preporuke: