FbinfoBAR
 
logo
 
 
spacer spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer

Oaza mira wellness & spa centra hotela Termag

Oaza mira wellness & spa centra hotela Termag
Voljeli biste provesti slobodno vrijeme u opuštenoj atmosferi i činiti dobro svom zdravlju? Uronite u oazu mira wellness & spa centra hotela Termag na Jahorini.
Samo 30 minuta vožnje udaljen od Sarajeva, hotel Termag vam omogućuje bijeg od svakodnevice i prepuštanje wellness užicima, daleko od gradske gužve. Dovoljno će vam biti samo nekoliko sati kako biste probudili poletnost i elan potreban za povratak u ritam svakodnevice.

Opustite se u luksuznom Spa & Wellness centru sa zatvorenim bazenom sa relax zonom, jakuzzi kadom i predivnim pogledom na planinski pejzaž. Na raspolaganju Vam je sauna i različite vrste masaža kao i beauty tretman.

Za porodice, hedoniste, ljubitelje ekstremnih sportova, preko romantičnih duša koje žele iznenaditi svoje partnere, kao i za one sportskog duha, sklonih aktivnom odmoru, svako će u Termagu pronaći nešto za sebe i svoje najbliže.

Pozivamo Vas da se u potpunosti prepustite čarima Termaga na Jahorini i odaberete idealnu lokaciju za zabavu, aktivni odmor, porodično druženje ili romantične trenutke.

Izdvojeno:
barometar

RTP plus - Resistance Training Program

barometar

Često nošenje visokih potpetica skraćuje Ahilovu tetivu, i zato se preporučuju vežbe istezanja ove tetive pre i posle nošenja cipela sa visokom štiklom.

barometar

Miris lavande ili topla šoljicaa kakaa poznati su kao metode opuštanja prije spavanja. No novo istraživanje pokazuje da su višnje najbolje rješenje za ljude koji ne mogu lako zaspati ili se bude prerano.

Izdvajamo iz Kataloga objekata:
barometar

Lokum.ba, Sarajevo

Inspirisan tradicionalnom recepturom i kvalitetom Lokum.ba kreirao veličanstvene kombinacije ukusa hrane!

Komentarišite članak:
 
Marketing blok
Podijeli ovaj sadržaj:
MAG! rubrike:
Auto i Moto
Društvo
Kultura
Film
Fotografija
Hrana i piće
Ljubav i seks
Moda
Muzika
Pomozimo
Posao
Sport
Tehnologija
Zanimljivosti
Zdravlje i ljepota
Obavještenja
Pridružite nam se i Vi
Marketing blok
Fb preporuke: