FbinfoBAR
 
logo
 
 
spacer spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer

Predstavljamo portal Body.ba


Želite izgledati dobro? Pazite svoje tijelo
Predstavljamo portal Body.ba

Proljeće je tu, akcija kreće i ako već niste, krajnje je vrijeme da se posvetite fitnessu, ishrani, zdravlju i bodybuildingu, počnete brinuti o svom tijelu i zdravlju, te dostignete tako željenu idealnu težinu i oblikujete figuru.
Predstavljamo portal Body.ba Predstavljamo portal Body.ba - portal posvećen vašem tijelu kreiran za sve one, amatere, ili profesionalce, koji se žele informisati ili diskutovati o fitnessu, ishrani, zdravlju ili bodybuildingu, mršanju ili povećanju tjelesne i mišićne mase.

Sunce je tu, džemperi i dugačke hlače završili su u ormaru, a vani su majice, suknjice, bretele i šorcevi. Svi kreću u akciju, a vi? Jeste li spremni? Jeste li radili preko zime ili ste se tek sad sjetili da će naslaga sala odbiti osobu do koje vam je stalo prije nego sto vi odbijete masnoće sa kukova? Ništa nije izgubljeno, ali alarmi sviraju. Počnite sada da jesen ne bi pitala gdje je bilo ljeto. Podijelite svoja iskustva sa ostalima i informišite se o najboljim načinima da svoje tijelo dovedete u perfektnu formu.

Da pratite kako se hranite tu je naša tablica kalorija, pronađite teretanu, fitness centar, wellness, prodavnicu opreme ili suplemenata i još mnogo toga u našem adresaru. Vlasnici objekata, upišite svoju lokaciju u naš adresar!

Već danas se registrujte na Body.ba forumu i počnite diskusije, dajte savjete i pomozite autorima ovog portala da što kvalitetnije obezbijede sve ono što bi vas moglo interesovati dok oblikujete svoje tijelo do savršenstva.

objava: infoBAR magazin
3-Apr-2011 20:38;
Izdvojeno:
barometar

Krav Maga – najefikasniji sistem samoodbrane

Izdvajamo iz Kataloga objekata:
barometar

Lokum.ba, Sarajevo

Inspirisan tradicionalnom recepturom i kvalitetom Lokum.ba kreirao veličanstvene kombinacije ukusa hrane!

Komentarišite članak:
 
Marketing blok
Podijeli ovaj sadržaj:
MAG! rubrike:
Auto i Moto
Društvo
Kultura
Film
Fotografija
Hrana i piće
Ljubav i seks
Moda
Muzika
Pomozimo
Posao
Sport
Tehnologija
Zanimljivosti
Zdravlje i ljepota
Obavještenja
Pridružite nam se i Vi
Marketing blok
Fb preporuke: