FbinfoBAR
 
logo
 
 
spacer spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer

Novi spot grupe Hladno pivo

Režiju "Ezoterije" potpisuje Filip Filković Philatz, producentica je Nives Zemba
Novi spot grupe Hladno pivo

Nakon što je prije sedam dana zagrebački bend “Hladno pivo” objavio novi singl “Ezoterija”, objavljen je za tu pjesmu i spot. 
Novi spot grupe Hladno pivo Režiju "Ezoterije" potpisuje Filip Filković Philatz, producentica je Nives Zemba, a kamerman i direktor fotografije je Filip čargonja. Post-produkciju su odradili Zdenko Bašić i Filip Filković Philatz. Spot ima veliku glumačku postavu, a od onih poznatijih u spotu se pojavljuju glumica Marija Tadić i glumac Jerko Marčić.

"Najlakše je bilo napraviti zabavan spot koji parodira stvarnost kroz socijalni komentar konzumerističke i povodljive kulture, ismijavajući njen utjecaj na naš svijet. No, mi smo htjeli napraviti nešto drugačije i pokušati dekodirati tu stvarnost na način da ne pokazuje samo koliko su konzumerizam i opsesija glavni društveni problem, već ovisnost. Radnja je zapravo pozitivna znanstveno-fantastična drama koja je smještena u grad koji se nalazi na samom rubu katastrofe. Koristeći razne inovativne metode, pobunjenička skupina `Prekid` provodi svoju inicijativu podsjećanja pučanstva na najbitnije ljudske motive. Postoji cijela filozofija spota koju ostavljamo za detaljni making of; za sada želimo da ga ljudi shvate na svoj način. Kroz spot se provlače motivi cenzure, opsesije, ovisnosti, nadgledanja, anarhije, inteligencije te kaosa", kazao je redatelj Filip Filković Philatz.

objava: infoBAR magazin
tekst poslan od strane: PR ArtZone
22-Mar-2011 20:45;
Izdvojeno:
barometar

Promocija kreće iz Sarajeva

barometar

autor: Ivan Čavlović; Izdavač: Institut za muzikologiju Muzičke akademije u Sarajevu.

Izdvajamo iz Kataloga objekata:
barometar

Lokum.ba, Sarajevo

Inspirisan tradicionalnom recepturom i kvalitetom Lokum.ba kreirao veličanstvene kombinacije ukusa hrane!

Komentarišite članak:
 
Marketing blok
Podijeli ovaj sadržaj:
MAG! rubrike:
Auto i Moto
Društvo
Kultura
Film
Fotografija
Hrana i piće
Ljubav i seks
Moda
Muzika
Pomozimo
Posao
Sport
Tehnologija
Zanimljivosti
Zdravlje i ljepota
Obavještenja
Pridružite nam se i Vi
Marketing blok
Fb preporuke: