FbinfoBAR
 
logo
 
 
spacer spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer

Papaya Dream 2011

PAPAYA DREAM 2011. programski najsadržajnija ljetna sezona novaljskog kluba Papaya započinje 17. juna

Papaya Dream 2011
32. klub svijeta, prema nedavnom izboru svjetski priznatog muzičkog magazina DJ MAG, ovog ljeta u dva i pol mjeseca nudi deset Festivala na kojima se očekuje više od milion posjetilaca.

Papaya Dream 2011

Prvi ljetni Festival započinje 25. juna a posljednji završava 30. avgusta 2011. Između ostalih izdvajaju se nastupi Sven Vatha, Eric Priydz, nastup najboljeg DJ-a svijeta Armin Van Buurena, na plaži Zrće nastupa britanska DJ zvijezda FatboySlim po uzoru na Brighton beach na čijem se nastupu očekuje više od 20 hiljada gostiju. Već legendarni Nokia Papaya Day&Night Festival u četiri dana nudi nastupe Freemasonsa, Axwela, Chichane live, a u Papayi će nastupiti i najskuplji DJ svijeta Tiesto, svjetska dance atrakcija Swedish House Mafia, Paul Van Dyk i mnogi drugi glazbenici.

Program kluba i turistički potencijal destinacije prepoznali su i brojni svjestski mediji koji će u četvrtak 19. juna prisustvovati na predstavljanju Papaye u Londonu, a posljednjih su godina o klubu su izvještavali i britanski BBC, američki CNN, MTV, Dj Mag, Daily Star, The Sun, Wizzair magazin, Music News, Travel Chanell, Guardian, i brojni drugi svjetski i regionalni mediji. Preko 30 turističkih agencija iz cijelog svijeta sa kojima Papaya i Novalja surađuju najavljuju spektakularne brojke posjeta tijekom čitave sezone.

Ulaznice putem novog Papayinog webshop-a www.papayashop.com.hr i sustava Eventima traže se u čitavom svijetu, te se već sada za pojedine Festivale u klubu traži ulaznica više! Samo za Get EXITed i Hideout festivale najavljeno je više od 6000 britanskih turista.

Papaya club, Hrvatska Papaya club, Hrvatska Papaya club, Hrvatska Papaya club, Hrvatska Papaya club, Hrvatska Papaya club, Hrvatska Papaya club, Hrvatska Papaya club, Hrvatska Papaya club, Hrvatska

 


PAPAYA klub nalazi se u mjestu Novalja na otoku Pagu. Prekrasna pješčana plaža u uvali Zrće posljednjih je godina postala jedno od najboljih mjesta za vrhunsku zabavu na otvorenom u ovom dijelu svijeta. Sam klub otvoren je 2002. godine. i prostire se na 3000 m2. Smješten je na samoj plaži tik uz Jadransko more što gostima pruža vrhunski osjetilni užitak. Klub je izgrađen od prirodnih, ekoloških materijala – kamena i drva, kako bi se što bolje uklopio u okruženje mediteranskog podneblja. Za nastupe brojnih svjetskih DJ zvijezda organizatori programa su morali osigurati vrhunske produkcijske uslove pa tako klub ima najbolju vizualnu i zvučnu kulisu u ovom dijelu Europe što posebno veseli brojne ljubitelje urbane glazbe. Klub već osam godina promoviše isključivo urbanu muziku, te spada u sam vrh svjetske muzičke scene. O Papayi su pisali i govorili: BBC, MTV, infoBAR.ba, Dj Mag, Daily Star, Wizzair magazin, Music News, Travel Chanell, Guardian i dr. Papaya je u 2010.g. ugostila preko 30 najvećih svjetskih Dj-a- Tiesto, Sven Vath, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Ferry Corsten, David Morales, Markus Shulz, Ferry Corsten, Calvin Harris samo su neke od vodećih svjetskih DJ zvijezda koje su nastupile u novaljskom klubu PAPAYA. Samo prošle godine plažu Zrće posjetilo je oko 700 000 turista koji su došli iz 72 zemlje te je zabilježneo oko 1 000 000 noćenja u Novalji, a infoBAR-ov video Papaya Motomusic 2008 je pogledalo preko 100.000 ljudi.

Objava: Papaya PR, Adnan Mehmedović
24-May-2011 21:20;
Izdvojeno:
barometar

Promocija kreće iz Sarajeva

barometar

autor: Ivan Čavlović; Izdavač: Institut za muzikologiju Muzičke akademije u Sarajevu.

Izdvajamo iz Kataloga objekata:
barometar

Lokum.ba, Sarajevo

Inspirisan tradicionalnom recepturom i kvalitetom Lokum.ba kreirao veličanstvene kombinacije ukusa hrane!

Komentarišite članak:
 
Marketing blok
Podijeli ovaj sadržaj:
MAG! rubrike:
Auto i Moto
Društvo
Kultura
Film
Fotografija
Hrana i piće
Ljubav i seks
Moda
Muzika
Pomozimo
Posao
Sport
Tehnologija
Zanimljivosti
Zdravlje i ljepota
Obavještenja
Pridružite nam se i Vi
Marketing blok
Fb preporuke: