FbinfoBAR
 
logo
 
 
spacer spacer
spacer spacer spacer
spacer spacer
objavljeno:
20-Oct-2011 20:51 

Nemoguće vruće ne nastupa na koncertu Crvene Jabuke u Zenici

Nemouće vruće ne nastupa na koncertu Crvene Jabuke u Zenici
Iako su mnogi portali i mediji najavili da poznati bend Nemoguće vruće nastupa kao predgrupa na koncertu Crvene Jabuke koji će se održati 04.novembra u Gradskoj Areni zenica, ipak ne postoji dogovor o zajedničkom koncertu, a pogotovo u kontekstu nastupa benda Nemoguće vruče kao predgrupe!
"Sve ljubitelje muzike koji namjeravaju doći na koncert grupe Crvena jabuka u Zenici, želimo obavijestiti da grupa Nemoguće vruće neće svirati na tom koncertu iz jednostavnog razloga - jer nas niko nije ni pozvao. Uvjereni smo da je naša najava učestvovanja na koncertu stvar nesmotrene izjave iz neupućenosti, ili pak činjenice da je jedna pjesma grupe Nemoguće vruće, kao obrađena, objavljena na zadnjem albumu grupe Crvena jabuka, što je prije svega stvar prava i odluke bivšeg člana naše grupe, odnosno autora pjesme, a ne nas samih.

Stoga, ako se na koncertu pojavi autor pjesme, ili bilo ko drugi, pod našim imenom, mi se ograđujemo od toga. Kao Zeničani i muzičari iste generacije iskreno se radujemo dolasku Crvene jabuke u Zenicu nakon toliko godina, ali svakako želimo svima onima koji poštuju našu muziku i rad i zahvaljujući čijoj smo ljubavi i podršci opstali nakon toliko godina, jasno reći da ne učestvujemo na tom koncertu!
Naša trenutno najveća preokupacija je rad na novom materijalu koji ćemo nadamo se što prije, promovirati publici koja to od nas očekuje.
", rekli su za infoBAR magazin iz benda Nemoguće vruće.

Iz benda Nemoguće vruće se zahvaljuju svim prijateljima na podršci i razumijevanju, a svakako žele dobar provod i koncert Crvenoj Jabuci.
Zeničani će uvijek znati prepoznati prave vrijednosti.

objava: infoBAR
20-Oct-2011 20:51;
Komentarišite članak:
 
Marketing blok
Podijeli ovaj sadržaj:
MAG! rubrike:
Auto i Moto
Društvo
Kultura
Film
Fotografija
Hrana i piće
Ljubav i seks
Moda
Muzika
Pomozimo
Posao
Sport
Tehnologija
Zanimljivosti
Zdravlje i ljepota
Obavještenja
Pridružite nam se i Vi
Marketing blok
Fb preporuke: