FbinfoBAR
 
logo
 
 
spacer spacer
spacer spacer spacer
spacer spacer
objavljeno:
19-Oct-2011 13:26 

Na Azadov koncert dolaze fanovi iz cijelog regiona

Na Azadov koncert dolaze fanovi iz cijelog regiona
Kultni njemački reper Azad, 28. oktobra nastupiti će u sarajevskom klubu "Cinemas" (ex Sloga). Rezervacije ulaznica svakodnevno pristižu, kako iz svih dijelova BiH tako i iz regiona. Ponosni smo što će grad Sarajevo toga dana posjetiti Azadovi fanovi iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Albanije, Austrije pa čak i Njemačke. Ta činjenica ne dokazuje samo njegov kultni status, nego nas i dodatno obavezuje kao domaćine u gradu koji će te večeri postati hip-hop središte našeg regiona. Ne sumnjamo da će Azadov sarajevski koncert opravdati očekivanja publike, ali isto tako i očekivanja samog izvođača, koji je za svoj prvi nastup na našim prostorima odabrao baš Sarajevo.
AZAD - Fly Away
Ulaznice za koncert mogu se od danas, kupiti na dva pretprodajna mjesta a to su: „Skateshop Madness“ i klub „Cinemas“. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 20 KM (10 EUR). Svi oni koji se ne budu mogli natjerati da odu do pretprodajnog mjesta po svoju ulaznicu, prilikom ulaska u klub morati će za istu izdvojiti 5 KM više.

Svi oni koji nisu iz Sarajeva, a htjeli bi doći do ulaznice, istu mogu rezervisati na e-mail: bpmteam2011@gmail.com a na isti e-mail svi zainteresovani za "VIP" ulaznice također mogu slati svoje upite. Sve ostale informacije vezane za koncert možete pronaći na www.azadusarajevu.com

Podsjetimo da sa Azadom u Sarajevo stiže i njegov kolega, poznati reper Jeyz, koji će svakako dodatno upotpuniti kompletan nastup. Za show prije samog Azadovog nastupa, pobrinuti će se "legendarni kapitalci" odnosno sarajevska rap grupa "Capital City Crew". U kratkoj najavi koncerta, koja se može pronaći na youtube-u, Azad je fanovima obećao nezaboravan koncert i provod za pamćenje.

objava: infoBAR
19-Oct-2011 13:26;
JEYZ - Halt Die Fresse
CAPITAL CITY CREW (Sarajevo)
Komentarišite članak:
 
Marketing blok
Podijeli ovaj sadržaj:
MAG! rubrike:
Auto i Moto
Društvo
Kultura
Film
Fotografija
Hrana i piće
Ljubav i seks
Moda
Muzika
Pomozimo
Posao
Sport
Tehnologija
Zanimljivosti
Zdravlje i ljepota
Obavještenja
Pridružite nam se i Vi
Marketing blok
Fb preporuke: