FbinfoBAR
 
logo
 
 
spacer spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer
Koncerti za početak i kraj ljeta
Koncerti za početak i kraj ljeta
Agencija Gramofon iz Sarajeva ljetnu sezonu započinje koncertom bh. pjevačice Amire Medunjanin a završava koncertom portugalske pjevačice Cristine Branco.

Amirin koncert u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu 5. jula u 20.00 bit će Amirino prvo predstavljanje novog albuma Amulette i prvi nastup sa bendom kojeg čine pijanista Bojan Z, basista Nenad Vasilić i perkusionista Bachar Khalife. Album je snimljen u Njemačkoj a uz Bojana Z koproducirao ga je njemački producent Walter Quintus.

Amira Medunjanin - Stade se cvijeće rosom

Kraj ljeta obilježit će koncert portugalske fado pjevačice Cristine Branco. Njen nastup u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu bit će održan 17. septembra, a dio je evropske turneje kojom Cristina Branco promovira svoj posljednji projekat Fado Tango. Ovaj album po objavljivanju našao se u vrhu liste najprodavanijih albuma u Portugalu, a koncert u Sarajevu bit će prilika za posjetioce da uživaju u vrhunskoj izvedbi Cristine Branco uz pratnju muzičara koji sviraju na klasičnim ali i na tradicionalnim instrumentima Portugala.

Ulaznice za koncert Amire Medunjanin možete kupiti od ponedjeljka 27. juna na blagajni BKC-a, svakim danom od 12.00 do 18.00. Cijena ulaznica u pretprodaji je 15KM, na dan koncerta 20KM. Ulaznice za koncert Cristine Branco možete rezervirati putem e-maila gramofon@gramofon.ba.

objava: infoBAR magazin
23-Jun-2011 12:57;
Izdvojeno:
barometar

Promocija kreće iz Sarajeva

barometar

autor: Ivan Čavlović; Izdavač: Institut za muzikologiju Muzičke akademije u Sarajevu.

Izdvajamo iz Kataloga objekata:
barometar

Lokum.ba, Sarajevo

Inspirisan tradicionalnom recepturom i kvalitetom Lokum.ba kreirao veličanstvene kombinacije ukusa hrane!

Komentarišite članak:
 
Marketing blok
Podijeli ovaj sadržaj:
MAG! rubrike:
Auto i Moto
Društvo
Kultura
Film
Fotografija
Hrana i piće
Ljubav i seks
Moda
Muzika
Pomozimo
Posao
Sport
Tehnologija
Zanimljivosti
Zdravlje i ljepota
Obavještenja
Pridružite nam se i Vi
Marketing blok
Fb preporuke: