FbinfoBAR
 
logo
 
 
spacer spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer

Gibonni rasprodan u Banjoj Luci

Kako se približava dan kada će hrvatski muzičar Zlatan Stipišić Gibonni početi svoju mini turneju u Bosni i Hercegovini, tako se i povećava broj prodatih ulaznica za koncert u Sarajevu
Gibonni rasprodan u Banjoj Luci

“Gibonni nije u Banjoj Luci gostovao 20 godina i tamo je vladao veliki interes. Nažalost, dvorana je ograničenog kapaciteta i možemo reći da je koncert u Banjoj Luci raspordan.”
Gibonni @ Zetra, Sarajevo Kako se približava dan kada će hrvatski muzičar Zlatan Stipišić Gibonni početi svoju mini turneju u Bosni i Hercegovini, tako se i povećava broj prodatih ulaznica za koncert u Sarajevu, dok su sve ulaznice za nastup u Banjoj Luci već rasprodate.

Direktor PS produkcije, Željko Kozina, kazao je za RSG radio: “Gibonni nije u Banjoj Luci gostovao 20 godina i tamo je vladao veliki interes. Nažalost, dvorana je ograničenog kapaciteta i možemo reći da je koncert u Banjoj Luci raspordan.”

 

U posljednjih nekoliko dana prodaja ulaznica za koncert u dvorani Juan Antonio Samaranch – Zetra u Sarajevu umnogome se popravila, pa iako se očekivala dobra posjećenost, Kozina kaže da je prodaja nadmašila očekivanja, te da ne sumnja da će i ovoga puta, baš kao i prije skoro pet godina, koncert biti sjajan.

Gibonni je prethodno otkrio da jedva čeka da ponovo zapjeva u Sarajevu 10. februara, nakon čega 14. februara odlazi u Banju Luku, a turneju po BiH će završiti u Tuzli, gdje je održao svoj prvi koncert nakon rata 1996. godine.

 

Ulaznice za spektakl u Zetri u prodaji su po cijeni od 10 KM za parter, 15 KM za tribine i 30 KM za VIP tribine. Ulaznice se mogu kupiti u poslovnicama Eroneta, agenciji Centrotrans u ulici Ferhadija, u preduzeću ZOI, zatim na blagajni u Zetri i na kisoku na platou Skenderije.

Objavio: PS produkcija
6-Feb-2011 18:09;
Izdvojeno:
barometar

Promocija kreće iz Sarajeva

barometar

autor: Ivan Čavlović; Izdavač: Institut za muzikologiju Muzičke akademije u Sarajevu.

Izdvajamo iz Kataloga objekata:
barometar

Lokum.ba, Sarajevo

Inspirisan tradicionalnom recepturom i kvalitetom Lokum.ba kreirao veličanstvene kombinacije ukusa hrane!

Komentarišite članak:
 
Marketing blok
Podijeli ovaj sadržaj:
MAG! rubrike:
Auto i Moto
Društvo
Kultura
Film
Fotografija
Hrana i piće
Ljubav i seks
Moda
Muzika
Pomozimo
Posao
Sport
Tehnologija
Zanimljivosti
Zdravlje i ljepota
Obavještenja
Pridružite nam se i Vi
Marketing blok
Fb preporuke: