FbinfoBAR
 
logo
 
 
spacer spacer
spacer spacer spacer
spacer spacer
objavljeno:
26-Dec-2011 13:25 

Frenkie prvi na Domaćici

clanakMTV Top 100

U posljednjem ovogodišnjem izdanju MTV top liste Domaćica na prvom se mjestu, u konkurenciji 20 izvođača i spotova, našao bh. reper Frenkie sa svojim singlom ‘Gori

Ovo je još jedan uspjeh koji potvrđuje kvalitet rada, kako Frenkie-a (koji se i se s nekim ranijim spotovima uspio naći u vrhu ‘Domaćice’), tako i ostalih bh. izvođača koji su se u posljednje vrijeme našli na ovoj MTV top listi. Tako su Dubioza Kolektiv sa svojim ‘Kokuzom’ bili prvi početkom decembra, a Letu Štuke, koji su sa spotom za pjesmu ‘U ovom svijetu’ na Domaćici već deset sedmica, prvo mjesto su dosegnuli još polovinom novembra.

Gledaoci MTV-a i fanovi izvođača čiji su spotovi obilježili godinu koja je za nama mogu da glasaju za svoje omiljene spotove u još jednoj MTV TOP 100, listi najboljih spotova po izboru MTV publike. Glasanje putem sajtova regionalnog MTV-a (mtv.rs, mtv.com.hr, mtv.si) traje sve do 30. decembra.
Konačan MTV Top 100 biće emitovan 31.decembra, u dva dijela – od 12:30 prva polovica liste (od 100. do 50. mjesta), a od 20:00 počinje odbrojavanje do 1. mjesta, odnosno pedeset najboljih spotova u 2011. godini na listi MTV TOP 100! Repriza možete pogledati 1. januara od 9 do 17 sati.

Izdvojeno:
barometar

Promocija kreće iz Sarajeva

barometar

autor: Ivan Čavlović; Izdavač: Institut za muzikologiju Muzičke akademije u Sarajevu.

Izdvajamo iz Kataloga objekata:
barometar

Lokum.ba, Sarajevo

Inspirisan tradicionalnom recepturom i kvalitetom Lokum.ba kreirao veličanstvene kombinacije ukusa hrane!

Komentarišite članak:
 
Marketing blok
Podijeli ovaj sadržaj:
MAG! rubrike:
Auto i Moto
Društvo
Kultura
Film
Fotografija
Hrana i piće
Ljubav i seks
Moda
Muzika
Pomozimo
Posao
Sport
Tehnologija
Zanimljivosti
Zdravlje i ljepota
Obavještenja
Pridružite nam se i Vi
Marketing blok
Fb preporuke: