FbinfoBAR
 
logo
 
 
spacer spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer
Fedde Le Grand na Exit-u
Dance Arena 2011, sve sigurnije, dobija oblik mjesta kome nećete moći da odolite: Fedde Le Grand potvrdio je nastup na Exitu i pridružio se imenima kao što su Tiga, James Zabiela i Gramophonedziee
Fedde Le Grand na Exit-u

Holandska DJ super zvijezda neće ni morati da vam kaže "Put Your Hands Up for Detroit, Novi Sad, Petrovaradin, Exit" jer sigurni smo da će biti ruku i nogu u svakom kutku najvećeg dens flora na svijetu.

Fedde Le Grand na Exit-učovjek koji godinama trese podijume širom svijeta i Evrope, čovjek čiju je muziku Madonna lično koristila za promociju svoje "Sticky and Sweet" turneje, i koga je zamolila da izmiksa hit "Give It to Me" je i čovjek koji je pokupio razne bitne nagrade, bio na prvim mjestima top lista u Velikoj Britaniji, Španiji, Rusiji, Finskoj, Bugarskoj...

"Put Your Hands Up" mu je otvorio vrata u mejnstrim svijet, ali on voli i da eksperimentiše sa malo mračnijim, minimal tech-house zvucima, i to radi podjednako dobro kao što pravi hitove.

Njegov prvi veliki album "Output" pokazuje koliko dobro zvuči kombinacija hip-hopa, fanka i densa sa imenima kao što su Rob Birch (Stereo MCs), Will.i.am, Mr. V (NYC), Mitch Crown, Ida Corr, Camille Jones i mnogi drugi.

"Flying Dutchman" dolazi na EXIT, ali ne treba da se bojimo. Sve što treba jeste da mu se pridružimo na velikim visinama.

Objavio: EXIT BiH PR team
5-Feb-2011 16:12;
Izdvojeno:
barometar

Promocija kreće iz Sarajeva

barometar

autor: Ivan Čavlović; Izdavač: Institut za muzikologiju Muzičke akademije u Sarajevu.

Izdvajamo iz Kataloga objekata:
barometar

Lokum.ba, Sarajevo

Inspirisan tradicionalnom recepturom i kvalitetom Lokum.ba kreirao veličanstvene kombinacije ukusa hrane!

Komentarišite članak:
 
Marketing blok
Podijeli ovaj sadržaj:
MAG! rubrike:
Auto i Moto
Društvo
Kultura
Film
Fotografija
Hrana i piće
Ljubav i seks
Moda
Muzika
Pomozimo
Posao
Sport
Tehnologija
Zanimljivosti
Zdravlje i ljepota
Obavještenja
Pridružite nam se i Vi
Marketing blok
Fb preporuke: