FbinfoBAR
 
logo
 
 
spacer spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer

CANYON Dj Girl Wanted

Prvo regionalno natjecanje za DJ-ice
CANYON Dj Girl Wanted

Niti jedna zabava, tulum ili party bilo onaj kućni ili klupski ne može proći bez jedne osobe. Pogađate, radi se o osobi o kojoj ponajviše ovisi atmosfera partyija kojeg organizirate. Da li će Vam tulum uspjeti i da li će se svi zabaviti do jutarnji sati ili će vaš dugopriželjkivani party završiti neočekivano brzo. U današnjem svijetu poimanja zabave, naročito one klupske, DJ je pokretač Vašeg partyija i ljudi koji se nalaze ispred njega, na plesnom podiju. Pravi DJ suvereno vlada plesnim podijem- lagano Vas uvodi, zavodi i odvodi na plesna prostranstva.

CANYON Dj Girl Wanted U DJ svijetu u kojem prevladavaju muškarci, tri branda okrenut će ploču zajedno i postaviti izazov koji će se isključivo ticati žneskih DJ-a. CANYON DJ GIRL WANTED je prvi regionalni projekt koji poziva sve DJ-ice iz regije (Hrvatska, Srbija, Slovenija, BiH) da se prijave na prvo natjecanje u kojem tražimo najbolju klupsku DJ-icu. CANYON, CLUB MANSION i RNB CONFUSION Vas pozivaju na nezaboravno glazbeno putovanje u kojem najvještije tri osvajaju vrijedne nagrade sponzora, te nastupe u najboljim klubovima i festivalima u Hrvatskoj.   

U žiriju sjede sve sami vrli glazbenici, a Vaše prijavljene radove sa posebnom pažnjom ocijenjivati će redom:
Marko Miličević Gramophonedzie (Dj i producent/„Why Don't you“)
Bizzo Brigante (Dj i glazbenik- Bolesna braća)
Frx (Dj, radijski voditelj, MTV Tam)
Vladimir Erceg (Exit tim/Papaya)

Prijave DJ-ica se zaprimaju od srijede 06.04.2011. pa zaključno do 04.05.2011. na e-mail: canyon.girlDJ@gmail.com  (2 slike, biografija, mix u mp3 obliku u trajanju 45-60min u bilo kojem glazbenom žanru, grad i država u kojem živite)

Kako prijave budu dolazile, isti mixevi putem soundcloud-a sa imenom DJ-ica postavljati će se na FB zid
CANYON Hrvatska (http://www.facebook.com/canyon.hrvatska?sk=wall ) gdje će publika moći podržati svog favorita i dati glas. Glasanje publike putem lajkova na FB odvijati će se od 04. do 19. svibnja na Canyon Croatia FB Fun Page.  O pet najplesnijih dospjelih mixeva iz ruku 5 DJ-ica odlučivat će i žiri i publika. Pet odabranih DJ-ica predstaviti će se u klupskom izdanju u klubu Mansion (Zagreb, Jarun) gdje će uživo pred članovima žirija prezentirati svoje vještine u polusatnom predstavljanju. U sustavu ocjenjivanja vještina (tehnika miksanja, flow miksa, ideja miksa, stil- osobni pristup)uživo za dj pultem u klubu Mansion žiri će odlučiti o najvještijim DJ-icama. Klupsko druženje upriličit će se u srijedu 27. travnja u klubu Mansion (ex Piranha) na velikom CANYON GIRL DJ WANTED partyiju na kojem će specijalna gošća biti MISS DJ CANDY iz Londona. 

CANYON Dj Girl Wanted

CANYON GIRL DJ WANTED NAGRADNI FOND:

1. MJESTO:

2. MJESTO:

3. MJESTO:

Objavio: infoBAR / Adnan Mehmedović
11-Apr-2011 10:05;
Izdvojeno:
barometar

Promocija kreće iz Sarajeva

barometar

autor: Ivan Čavlović; Izdavač: Institut za muzikologiju Muzičke akademije u Sarajevu.

Izdvajamo iz Kataloga objekata:
barometar

Lokum.ba, Sarajevo

Inspirisan tradicionalnom recepturom i kvalitetom Lokum.ba kreirao veličanstvene kombinacije ukusa hrane!

Komentarišite članak:
 
Marketing blok
Podijeli ovaj sadržaj:
MAG! rubrike:
Auto i Moto
Društvo
Kultura
Film
Fotografija
Hrana i piće
Ljubav i seks
Moda
Muzika
Pomozimo
Posao
Sport
Tehnologija
Zanimljivosti
Zdravlje i ljepota
Obavještenja
Pridružite nam se i Vi
Marketing blok
Fb preporuke: