FbinfoBAR
Party Radio
Cabaret Radio
 
logo
 
 
spacer spacer
spacer spacer spacer
spacer spacer

Počela prodaja ulaznica za koncert Amire Medunjanin

Počela prodaja ulaznica za koncert Amire Medunjanin
Ulaznice se mogu kupiti na blagajni BKC-a svakim radnim danom od 12.00 do 18.00.
Počela je prodaja ulaznica za koncert Amire Medunjanin koji će biti održan u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu 5. jula s početkom u 20.00.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni BKC-a svakim radnim danom od 12.00 do 18.00. Cijena u pretprodaji iznosi 15 KM, a na dan koncerta ulaznice će koštati 20 KM.

Koncert Amire Medunjanin promovirat će njen novi album Amulette koji je rezultat uspješne saradnje sa evropskim umjetnicima Bojanom Zulfikarpašićem, Nenadom Vasilićem i Bacharom Khalifeom. "Na albumu ‘Amulette’ imala sam sreću raditi sa prije svega dobrim ljudima i izvrsnim umjetnicima. Spoj znanja, iskustva i emocija svih učesnika na projektu izrodili su pozitivnu energiju i optimizam i želju da što prije sve to podijelimo s publikom", izjavila je Amira Medunjanin.

Novi album koji predstavlja tradicionalne pjesme iz regiona u potpunosti je realiziran u Njemačkoj, a bit će objavljen za francusku diskografsku kuću Harmonia Mundi/World Village. član tehničke eipe koja realizira koncert bit će i tonski snimatelj i producent Walter Quintus koji je radio sa velikim muzičkim imenima poput Markusa Stockhausena, Rabih Abou-Khalila, Joea Zawinula, Erica Claptona, Triloka Gurtua, Kraftwerka i mnogih drugih. Koncert se organizira uz podršku Njemačke ambasade u Bosni i Hercegovini.

Više informacija i oficijelnu najavu na infoBAR-u pogledajte ovdje

objava: infoBAR
27-Jun-2011 13:05;
Amira Medunjanin - Karanfil se na put sprema
Komentarišite članak:
 
Marketing blok
Podijeli ovaj sadržaj:
MAG! rubrike:
Auto i Moto
Društvo
Kultura
Film
Fotografija
Hrana i piće
Ljubav i seks
Moda
Muzika
Pomozimo
Posao
Sport
Tehnologija
Zanimljivosti
Zdravlje i ljepota
Obavještenja
Izdvojeno
Pridružite nam se i Vi
Marketing blok
Fb preporuke: