FbinfoBAR
 
logo
 
 
spacer spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer

Počela prodaja ulaznica za koncert Amire Medunjanin

Počela prodaja ulaznica za koncert Amire Medunjanin
Ulaznice se mogu kupiti na blagajni BKC-a svakim radnim danom od 12.00 do 18.00.
Počela je prodaja ulaznica za koncert Amire Medunjanin koji će biti održan u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu 5. jula s početkom u 20.00.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni BKC-a svakim radnim danom od 12.00 do 18.00. Cijena u pretprodaji iznosi 15 KM, a na dan koncerta ulaznice će koštati 20 KM.

Koncert Amire Medunjanin promovirat će njen novi album Amulette koji je rezultat uspješne saradnje sa evropskim umjetnicima Bojanom Zulfikarpašićem, Nenadom Vasilićem i Bacharom Khalifeom. "Na albumu ‘Amulette’ imala sam sreću raditi sa prije svega dobrim ljudima i izvrsnim umjetnicima. Spoj znanja, iskustva i emocija svih učesnika na projektu izrodili su pozitivnu energiju i optimizam i želju da što prije sve to podijelimo s publikom", izjavila je Amira Medunjanin.

Novi album koji predstavlja tradicionalne pjesme iz regiona u potpunosti je realiziran u Njemačkoj, a bit će objavljen za francusku diskografsku kuću Harmonia Mundi/World Village. član tehničke eipe koja realizira koncert bit će i tonski snimatelj i producent Walter Quintus koji je radio sa velikim muzičkim imenima poput Markusa Stockhausena, Rabih Abou-Khalila, Joea Zawinula, Erica Claptona, Triloka Gurtua, Kraftwerka i mnogih drugih. Koncert se organizira uz podršku Njemačke ambasade u Bosni i Hercegovini.

Više informacija i oficijelnu najavu na infoBAR-u pogledajte ovdje

objava: infoBAR
27-Jun-2011 13:05;
Amira Medunjanin - Karanfil se na put sprema
Komentarišite članak:
 
Marketing blok
Podijeli ovaj sadržaj:
MAG! rubrike:
Auto i Moto
Društvo
Kultura
Film
Fotografija
Hrana i piće
Ljubav i seks
Moda
Muzika
Pomozimo
Posao
Sport
Tehnologija
Zanimljivosti
Zdravlje i ljepota
Obavještenja
Pridružite nam se i Vi
Marketing blok
Fb preporuke: