FbinfoBAR
 
logo
 
 
spacer spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer
Prvi Internet park u Sarajevu
Prvi Internet park u Sarajevu
Na inicijativu Savjetodavnog odbora mladih (SOM) Općine Novi Grad Sarajevo, u četvrtak 7.07. u 10:30 biće otvoren prvi bežični internet park u Sarajevu. Općina Novi Grad Sarajevo ovaj projekat realizuje u saradnji sa kompanijom Telemach.
U današnjem modernom svijetu, internet je sastavi dio svakodnevnog života. Potreba za saznanjima do kojih dolazimo putem interneta podstakla je članove općinskog SOM-a da Općinskom načelniku, Damiru Hadžiću predloži formiranje i otvaranje prvog bežičnog internet parka u Sarajevu. Ovaj projekat jedan je od ciljeva zacrtanih u Strategiji za mlade 2008. – 2012. Općine Novi Grad Sarajevo.

"Naša namjera je da svim zainteresiranim građanima omogućimo da svoje slobodno vrijeme provedu kvalitetno, na otvorenom, u parku u potpunosti prilagođenom urbanom načinu življenja. Korištenje interneta u zoni parka je besplatno", za infoBAR magazin rekla je Nikoleta Milašević Dobrača, savjetnica Općinskog načelnika.

objava: infoBAR magazin
6-Jul-2011 13:23;
Izdvojeno:
barometar

Projekat razvoja ekološki održivih solucija iz oblasti dizajna i arhitekture BiH

barometar

Povodom sve veće pojave nezbrinutih životinja na našim ulicama udruženje za zaštitu životinja „Regnum Animalia“ je pokrenulo peticiju pod nazivom „ZA AZIL“.

barometar

Krali su mi humanitarnu u ratu, kradu mi pravo na ostvarivanje osnovnih ljudskih prava... Kradu mi sve što u životu nemam... Ne kradite mi emocije!!

Izdvajamo iz Kataloga objekata:
barometar

Lokum.ba, Sarajevo

Inspirisan tradicionalnom recepturom i kvalitetom Lokum.ba kreirao veličanstvene kombinacije ukusa hrane!

Komentarišite članak:
 
Marketing blok
Podijeli ovaj sadržaj:
MAG! rubrike:
Auto i Moto
Društvo
Kultura
Film
Fotografija
Hrana i piće
Ljubav i seks
Moda
Muzika
Pomozimo
Posao
Sport
Tehnologija
Zanimljivosti
Zdravlje i ljepota
Obavještenja
Pridružite nam se i Vi
Marketing blok
Fb preporuke: