Posao

Za Vodolije će 2014. biti posebna godina. Saturn i sjeverni Mesečev čvor biće u Vodolijinoj kući karijere, što ukazuje na misiju da se sprovodi, strukturira i gradi. Vaše ideje o karijeri, statusu, ugledu, autoritetu i društvenom položaju će ponovo biti predmet diskusije, a ono što ste već napravili biće testirano, provjeravaće se kvalitet i autentičnost.

Saturn će vas natjerati da pratite pravila da biste se uklopili u okvire, što će umanjiti vašu slobodu djelovanja i odlučivanja. Nećete raditi onako kako ste zamislili, već ćete uraditi ono što morate. Poslovi će ići veoma polako, ali ćete uspjeti da prevaziđete prepreke i ograničenja.

Ipak, Saturn ima vrijedne nagrade za ozbiljne i uporne. Sa njim možete da pravite planove i gradite dugoročnu strategiju, da postavljate temelje, možete da gradite jaku karijeru, prestiž, slavu… Saturn može da vas uputi u zvanične krugove ili društvene strukture sa dobro definisanom hijerarhijom.

Jupiter će ostati saveznik, dajući snagu i originalnost vašem razmišljanju, idejama, ciljevima, sugerišući genijalna rješenja. U 2014. godini predstavnici ovog znaka trebalo bi da se potrude da ostanu na postojećim pozicijama. Osim toga, tokom cijele godine potrebno je da imate mnogo strpljenja, jer nećete moći da izbjegnete teškoće i probleme na profesionalnom polju. Morate biti vrijedni i izdržati ovu godinu, jer ćete moći da postavite temelje za uspon u karijeri.

Nejasno je zašto, ali Vodolije neće zadržavati dugo novac u svojim rukama tokom 2014. godine. Često ćete imati osjećaj da se novac topi, ali to ne znači da ćete uvek biti bez novca. Nećete moći da se požalite na prihode u 2014. godini, ali vi ćete ih brzo potrošiti.

Ljubav

Vodolije često izbjegavaju romantične ili intimne odnose na duge staze, samo da bi bile nezavisne. Zahvaljujući kretanju Saturna, horoskop za Vodoliju pokazuje da će tokom 2014. vaša osjetljiva priroda čeznuti za životnom lekcijom koju može donijeti pravo vezivanje. To znači da ćete vezi u kojoj ste se našli pružiti šansu da postane dublja i smisaona. Venera će vas podstaći da uživate u zadovoljstvima i novoj, dubljoj prisnosti sa partnerom. Do jeseni postoji velika mogućnost da svoje srce otvorite zauvijek i ne plašite se da se sasvim predate partneru. Možda ste još nespremni da se posvetite nekome u potpunosti, ali je i vrijeme da se oslobodite unutrašnjih strahova.

Zdravlje

Zdravom tijelu je potreban smiren um. Kad vaš unutrašnji svijet počne da se smiruje, tek tada ćete osjetiti efekte povratka energije i direktnu vezu između vitalnosti i mentalnog napretka. Nastavite da radite na unutrašnjem miru, svakog dana izbacujte nagomilani stres iz sebe i što više se relaksirajte. Nema mjesta za zabrinutost za Vodolije u 2014. godini, zato što mirno stanje vašeg uma neće tolerisati odvlačenje pažnje sa pozitivnog stava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.