infoBAR redakcija je večeras bila prisutna otvaranju novog kozmetičkog salona tako da smo za vas priredili nekoliko fotografija sa malo više detalja i informacija .

Uživajte na mjestu gdje želje postaju stvarnost!

U ulici Čemaluša 4, kod popularnog caffe,restorana VATRA.

DermoLaser je novo otvoreni centar koji svoje usluge i rad temelji na modernoj lasersko- svjetlosnoj tehnologiji za medicinu i ljepotu.

Širom svijeta milioni žena i muškaraca dnevno otklanjaju neželjene dlačice. Za pacijente sa neželjenim rastom dlačica svaki dan je drugi “dlakavi” dan, a drugi dan se bore da ih otklone.

Recite zbogom svim ostalim proizvodima za depilaciju (kreme, vosak, pincete). IPL sistem riješit će vas dlačica zauvijek, na bilo kojem području tijela. Tretmani su brzi, sigurni i bezbolni. Potrebno je od 3-6 tretmana, ovisno o području koje se tretira i o gustoći dlake.

IPL je novost na našem tržištu, ali i sistem koji je oduševio svjetsko tržište!!!

Dermatološke klinike u Americi, Danskoj, Francuskoj i Japanu zadovoljne su postignutim rezultatima kao i klijenti koji su obavili tretmane.

Od 10. januara 2004. godine ovi tretmani su dostupni i na našem području.

Donedavno, pacijenti nisu imali alternativu za otklanjanje neželjenih dačica. Danas, alternative postaju dostupne od kojih se večina zasniva na “selektivnoj fototermolizi” koristeći svjetlost (IPL ili Laser).

Pomažući otklanjanje dlačica svijetlost je revoluciona za industriju nudeći bolje i dugotrajnije rezultate, manje štetne efekte i veća podrućja liječenja u kratkom vremenu. Bazirano na jedistveno kružnom ciklusu rasta dlačice, svijetlost bolje pomaže u otklanjanju dlačica od otklanjanja drugih dermatoloških oštečenja.

Svijetlost mora prodrijeti dovoljno duboko da uništi folikule dlake, a naredni tretmani se moraju planirati kasnije od dužine telogen faze.
Otklanjanje dlačica koristi sisteme IPL-a koji se baziraju na selektivnoj fototermolizi. Cilj je uništiti folikul dlake bez oštećenja okolnog vlakna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.