film: Sve za lovu

Dodao Pogledano 1194 puta , 1 posjeta danas

Datum: 26/07/2012
do: 01/08/2012
Vrijeme: 20:15 to 21:45

Lokacija: Ekran Zenica

Opis

Originalni naslov:
One for the Money

režija:
Julie Anne Robinson

uloge:
Catherine Heigl, Jason O’Mara, Daniel Sunjata…

žanr:
Romantični, akcioni, komedija

trajanje:
106 minuta

Termini prikazivanja filma u bh. kinima:

Ekran Zenica,
26.07., do 01.08., u 20:15.

 

 

O filmu:

U pitanju je visokoprofilna ekranizacija originalne bestseller knjige američke spisateljice Janet Evanovich koja je od izdanja 1994.godine preko 180 sedmica boravila na bestseller listi New York Times i proizvela čak 18 literarnih nastavaka, a koja se proteklog vikenda u vrlo jakoj konkurenciji otvorila na trećem mjestu američke top liste sa trodnevnom zaradom od preko 11 miliona dolara. U filmu koji autorski potpisuje mlada američka autorka Julie Anne Robinson, koja je između ostalog radila i hit TV serije “Uvod u anatomiju”, i “Privatna praksa” naslovnu junakinju Stephanie Plum na velikom ekranu oživljava prelijepa Katherine Heigl, koja se u posljednjih par godina etablirala kao jedna od najvećih zvijezda žanra nakon uloga u hitovima “Gola istina”, “Ubice”, “Kad te ljubav pronađe” i “Sretna nova godina”.

Ovaj put veliki ekran dijeli sa Irskim glumcem Jasonom O’Harom, kojeg od nedavno gledamo u hit TV Seriji “Terra Nova” te mladim afroameričkim ljepotanom Danielom Sunjatom sa kojim je mali ekran već dijelila u TV seriji “Uvod u anatomiju”.

Heigl u filmu igra nezaposlena i nedavno razvedena Stephanie Plum nakon duže potrage dobije posao u firmi njene rođake koja lovi odbjegle kriminalce za novac. Njen prvi ozbiljni zadatak stavlja je na trag traženog lokalnog policajca sa kojim je bila romantično vezana u prošlosti te će njih dvoje proći razne urbesne i opasne avanture…

Kategorija: Ekran Zenica.Oznake: akcioni, Catherine Heigl, Cinema City, Daniel Sunjata, Ekran, Jason O’Mara, Julie Anne Robinson, komedija, One for the Money, Palas, romantični i Sve za lovu.

Vaši komentari na dešavanje:

Recenzije dešavanja

Slična dešavanja