film: Sigurna kuća

Dodao Pogledano 977 puta , 1 posjeta danas

Datum: 15/03/2012
do: 21/03/2012
Vrijeme: 17:50 to 18:50

Lokacija: Cinema City, Ekran

Opis

Originalni naslov:
Safe house

režija:
Daniel Espinosa

uloge:
Denzel Washington, Ryan Reynolds, Brendan Gleeson, Sam Shepard, Vera Farminga, Fares Fares, Robert Patrick

žanr:
Akcioni triler

trajanje:
116 minuta

Termini prikazivanja filma u bh. kinima:

Cinema City Sarajevo
od 15.03. do 21.03., u 17:50, 20: 10, 22:30, 

Ekran, Zenica
22.03. u 15:00 i 17:15.

O filmu:

Oskarovac Denzel Vošington i Rajan Rejnolds igraju glavne uloge u akcionom trileru SIGURNA KUĆA. Vošington igra najopasnijeg odmetnika iz CIA-e, koji će se pojaviti na mapi poslje decenije koju je proveo u bijegu. Kad sigurnu kuću u Južnoj Africi u koju je vraćen napadnu plaćene ubice, operativac početnik (Rejnolds) pobjeći će sa njim. Ovi neočekivani saveznici moraće da ostanu živi dovoljno dugo da otkriju ko to želi da ih ubije.

Cijele godine, Met Veston je bio frustriran zbog njegove neaktivne, učmale službe u Kejptaunu. „Domaćin“ sigurne kuće koji ima ambicije da bude samostalni agent dugo je čekao pravu priliku da se dokaže. Kad se ispostavi da je prvi i jedini stanar kog je dobio na čuvanje najopasniji čovjek kog je ikad vidio, Veston će se spremiti za svoju dužnost.

Kategorija: Cinema City Sarajevo i Ekran Zenica.Oznake: akcioni, Brendan Gleeson, Cinema City, Daniel Espinosa, Denzel Washington, Ekran, Fares Fares, Palas, Robert Patrick, Ryan Reynolds, Safe house, Sam Shepard, Sigurna kuća, triler i Vera Farminga.

Vaši komentari na dešavanje:

Recenzije dešavanja

Slična dešavanja