Miss Buterfly Goa Trance Night @ Palma, Tuzla

Dodao Pogledano 706 puta , 1 posjeta danas

Datum: 26/05/2012
do: 27/05/2012
Vrijeme: 22:00 to 03:00

Lokacija: Klub Palma, Tuzla

Opis

buterfly U subotu 26.maja, GIVE ME SOUND i Klub Palma vam poklanjaju Goa Trance Night sa gošćom iz Austrije – Miss Butterfly !

Neposrednost muzike i njen značaj kao medij za izražavanje emocija i osjećaja je sastavni dio u Beču rođene Djane Nicoletta-Miss Butterfly (1976), prepoznatljivoj po umirujučoj karizmi, čudnom harmonijom i energijom koju dijeli sa prisutnima.

U 2007. godini stvara prvi Chillout mix i od tada, neprestano radi na stvaranju i promovisanju muzike koja izlazi iz njenih plejera. Oduševljena je chillout-om, a svestranost dokazuje i na elektronskoj sceni.

Njezin stil i šarm su dobili vrlo toplu dobrodošlicu na: Funny Moon Festival, Seeds of Love, DeepSpace Zoon, Bass Island, Cosmic Space Disco, Club Delphin, Spirit Base Festival, Paradise Festival, ..

U novembru 2008 izdaje label za Cosmicleaf (Http://www.cosmicleaf.com/) i u narednoj godini svira na Fairytales, Electro Bahöö, Arcturus Dominion, Deli-Kate, Andromeda live, Dayguide, Funny Moon Festival, Avaloka, Digital, Cosmic Family Open Air, …
Na kraju 2010.g. potpisuje za Plusquam Records (Www.plusquam-records.net).
Sposobnost za vožnju dobrim osječajem, proizvonju ekstetičkog trancea uz onaj poseban duh koji čini se da je prirodni talent posjeduje Miss Butterfly. Njezin fino podešen osjećaj za sve stilove Chillout, Progressive i FullOn je oduševio publiku na mnogim festivalima, i u klubovima, setovi koji će vam pružiti mnogo veličanstvenih trenutaka mira.

Zagrijavanje uz “Arronax”(Gravition Records), jedan od najkvalitetnijih domačih producenata, i “Rhythmonorm”(Give Me Sound).

Ulaz 5 KM

Kategorija: Partiji.Oznake: party.

Vaši komentari na dešavanje:

Recenzije dešavanja

Slična dešavanja