Koncert: Plavi Orkestar @ Olimpijska dvorana Zetra, Sarajevo

Dodao Pogledano 594 puta , 1 posjeta danas

Datum: 19/04/2013
do: 19/04/2013
Vrijeme: 21:00 to 23:50

Lokacija: Olimpijska dvorana Zetra, Sarajevo

Opis

PLAVI_ORKESTARArt Servis, organizator koncerta Plavog Orkestra i članovi benda intenzivno rade na pripremama za ovaj veliki spektakl koji će biti održan u Sarajevu, 19. aprila u Zetri.

Za koncert u Zetri, za što bolji ugođaj, na realizaciji velikog svjetlosnog, video i audio spektakla angažovani su najbolji tehnički timovi. Za sarajevski koncert Plavci pripremaju I specijalnu scenografiju. Za koncert 19. aprila posebno se izrađuje i specijalna bina, koja će, simbolično po nazivu novog albuma benda Plavi Orkestar, biti u obliku broja 7.

Za sarajevski koncert kojim će Plavi Orkestar I započeti svoju veliku regionalnu turneju, vlada veliko interesovanje publike kako iz BiH tako i iz svih dijelova regiona. Prodaja ulaznica koja je organizovana u gotovo svim gradovima BiH i gradovima susjednih zemalja, već u prvoj sedmici prodaje premašila je sva očekivanja organizatora.

Zbog velikog interesovanja za koncert i mnoge turisticke agencije iz cijelog regiona u svoju ponudu uvrstile su i organizovani prevoz posjetilaca na ovaj događaj. Svi zainteresirani posjetioci iz regiona za dolazak na koncert Plavog Orkestra, potrebne informacije o organizovanom prevozu turističkih agencija mogu naći na oficijelnoj facebook stranici Plavog
Plavi Orkestar, uz intenziviranje priprema, obećava odličan provod i spektakularan ugođaj posjetiocima u Zetri.

 

Kategorija: Koncerti i svirke.Oznake: koncert, Olimpijska dvorana Zetra, Plavi Orkestar i Sarajevo.

Vaši komentari na dešavanje:

Recenzije dešavanja

Slična dešavanja