Koncert Ansambla Muzičke akademije @ Ekonomski fakultet, Sarajevu

Dodao Pogledano 1112 puta , 1 posjeta danas

Datum: 14/04/2012
do: 14/04/2012
Vrijeme: 18:00 to 20:00

Lokacija: Ekonomski fakultet, Sarajevu

Opis

Plakat-2Ekonomski fakultet u Sarajevu i Muzička akademija Univerziteta u Sarajevu organizuju koncert za bivše i sadašnje uposlene i studente

Dana 14. 04. 2012 u okviru svojih aktivnosti Alumni Asocijacija Ekonomskog fakulteta u Sarajevu i Alumni asocijacija Muzičke akademije Univerziteta u Sarajevu realizuju zajednički projekat pod nazivom Muzička akademija na Ekonomskom fakultetu.

U sklopu pomenutog projekta će biti organizovan koncert Ansambla Muzičke akademije Sarajevo za sadašnje i bivše uposlenike i studente ove dvije institucije. Na repertoaru Ansambla će se između ostalih naći djela poznatih kompozitora Mozarta, Bacha i Paganinija. Uz prelijepe zvuke ovih svevremenskih kompozicija, sadašnji i bivši uposlenici i studenti ove dvije institucije će biti u prilici da se druže, razmjenjuju iskustva i provedu subotnju večer u jednoj potpuno drugačijoj atmosferi.

Koncert će biti održan u Auli Ekonomskog fakulteta u Sarajevu sa početkom u 18:00 sati, a ulaz na koncert je besplatan.

Pozivamo sve sadašnje i bivše uposlenike i studente Ekonomskog fakulteta u Sarajevu i Muzičke akademije Univerziteta u Sarajevu da svojim prisustvom uveličaju ovaj nesvakidašnji događaj na našem Fakultetu.

Kategorija: Kulturni koncerti.Oznake: Ekonomski fakultet, Koncert Ansambla Muzičke akademije i Sarajevu.

Vaši komentari na dešavanje:

Recenzije dešavanja

Slična dešavanja