Kiki Lesendrić & Piloti @ Coloseum Club, Sarajevo

Dodao Pogledano 1382 puta , 1 posjeta danas

Datum: 15/06/2012
do: 16/06/2012
Vrijeme: 22:00 to 01:00

Lokacija: Coloseum Club, Sarajevo

Opis

Kiki-Lesendrić-Piloti-2U petak, 15.06.2012. sa početkom u 22 sata ljubiteljima rock muzike i svim posjetiocima Coloseum Cluba svoj novi album će predstaviti “Kiki Lesendrić & Piloti”.

Ovaj popularni srpski bend nastupa od 1981. godine i svojim jedinstvenim zvukom ostavili su ogromni trag na muziku ovih prostora. Posljednjih desetak godina njihov frontmen Kiki Lesendrić je proveo radeći muziku za druge izvođače, najviše u Grčkoj, a na domaću scenu vratio se pop albumom “Mesec na vratima”. Poznat kao autor laganih pop klasika poput “Leta” ili “Kao ptica na mom dlanu”, Lesendrić je pokušao da snimi i žestoku pank ploču sa “Pilotima” 1999. godine.

Nakon dvije godine snimanja svoje fanove su usrećili sa novim albumom “Slučajno i zauvek”, za kojeg kritičari kažu da donosi nazad 80-te i prepoznatljivi zvuk “starih” Pilota.

Jedanaest novih pjesama koje će nesumnjivo naći put do muzičkih sladokusaca bit će predstavljene i posjetiocima Coloseum Cluba. Stoga, pozivamo sve da dođu i budu dio odlične atmosfere i da uživaju u pravom rock and roll zvuku.

Kategorija: Koncerti i svirke.Oznake: Coloseum Club, Kiki Lesendrić, Piloti i Sarajevo.

Vaši komentari na dešavanje:

Recenzije dešavanja

Slična dešavanja