Jerry Ropero, Narany @ Robinzon, Lukavac

Dodao Pogledano 996 puta , 1 posjeta danas

Datum: 07/07/2012
do: 08/07/2012
Vrijeme: 20:00 to 06:00

Lokacija: Robinzon, Jezero Modrac, Lukavac

Opis

Jerry-RoperoJedinstveni, kvalitetni muzicki događaj koji se može usporediti sa svjetskim događajima velikog kalibra u najposjećenijim svjetskim destinacijama.
Događaj koji svim posjetiteljima osigurava jedinstveno i nezaboravno iskustvo
Projekt koji privlači istinske zaljubljenike u dobru muziku i dobar provod.

Subota 07.07. Robinzo jezero Modrac

Robinzo party w/ Jerry Ropero & Narany

Jerry Ropero svakako je ime koje se ovog ljeta ne smije propustiti. Pod svojim aliasom Avant Garde, Ropero je autor jednog od najvećih house hitova ikad “Get down”. Zajedno sa svojim partnerom Dennisom The Menaceom potpisuje i “Coracao”, još jedan svjetski megahit koji je već postao latino house klasik. Popisu njegovih hitova možemo dodati i izlet u trance vode sa “The Storm”, s kojim je i DJ Tiesto često započinjao svoje setove. Jerry Ropero je i jedan od najpoznatijih svjetskih remiksera, na listi imena za koje je radio remikse su: Axwell, Eric Pryd, Steve Angello i mnogi drugi. Ropero u Robinzon stiže u Subotu 07. Jula obećava burnu plesnu noć.

Narany, pjevačica i jedna od najinteresantnijih novih lica na muzičkoj sceni, posjeduje jedinstvenu ličnost među raznim pjevačima koji nikada nisu dostigli plafon elektronske muzičke scene. Radeći zajedno sa uglednim svjetskim producentima, kao pjevačica i tekstopisac, Narany je dostigla vrh evropskih i azijskih top lista. Sigurno postoji jak razlog za tu vrstu uspjeha. Zvuk njenih numera je jednostavno nevjerovatan!

Line up:
JERRY ROPERO & NARANY

Renata Glizijan & Dj Oggy
Stantaylor
Eduy
Vanyano
Albino
Cycle Six
Woid

NEXT EVENT:
14.07. YOLANDA BE COOL

Kategorija: Partiji.

Vaši komentari na dešavanje:

Recenzije dešavanja

Slična dešavanja