film: Igre gladi

Dodao Pogledano 1338 puta , 1 posjeta danas

Datum: 26/07/2012
do: 01/08/2012
Vrijeme: 18:20 to 23:30

Lokacija: CineStar, Mostar

Opis

igre-gladi

Naslov originala: The Hunger Games
Žanr:
akcija, fantastika, romansa

Godina izdanja:
2012.

Zemlja:
SAD

Distributer:
Lionsgate

Uloge:
Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherchson
Režija: Gary Ross, Suzanne Collins, Billy Ray
Producenti:
Nina Jacobson, Jon Kilik

CineStar, Mostar:
26.07., do 31.07., u 18:20.
27.07., 28.07., u 18:20, 23.30.

Snimljen prema istoimenom bestselleru, filmsku senzaciju ‘Igre gladi’ nazivaju novim ‘Sumrakom'!

U ne tako dalekoj budućnosti Sjedinjene Američke Države su doslovno nestaju, u oblaku dima, izmučeni dugim ratom i glađu. Na njihovom se mjestu uzdiže Panem, država podijeljena na 12 okruga i glavni grad Kapitol u kojem je koncentrirana sva moć.

U znak odmazde zbog davnašnjeg ustanka, Kapitol svake godine nasumično odabire dvoje mladih predstavnika iz svakog okruga kako bi sudjelovali na Igrama gladi. Igre gladi osim što su odličan alat zastrašivanja podčinjenih okruga one su zabava za sve stanovnike Kapitola. Na televiziji diljem Panema prikazuje se dvadeset četvero sudionika koji su prisiljeni ubijati svoje protivnike kako bi sami opstali, a ostatak nacije dužan je pratiti Igre.

U 12. Okrugu osvanuo je tužan dan izbora natjecatelja najsurovijih igara. Kada malena Prim bude izvučena kao predstavnica rudarskog okruga, njena starija sestra, šesnaestogodišnja Katniss, javit će se dobrovoljno kako bi je zamijenila. Katniss i njezin suborac Peeta, sin pekara, suprotstavit će se predstavnicima drugih okruga, među kojima su i Karijeristi, borci daleko snažniji od njih, koji za taj nastup treniraju cijeli svoj život. Uzbudljiv put mladih nenadanih junaka ostavit će vas bez daha. U napetoj i nemilosrdnoj borbi samo je jedan pobjednik…

Prema uspješnoj trilogiji ‘The Hunger Games’ Suzanne Collins snimljen je film koji će vas ostaviti bez daha. Napeta priča i borba za život mladih ratnika uvest će vas iz udobne fotelje u neki novi svijet, u kojem je zabava zagarantirana.

 

Kategorija: CineStar Mostar.Oznake: Banja Luka, Billy Ray, Cinema City, Gary Ross, Igre gladi, Jennifer Lawrence, Jon Kilik, Josh Hutcherchson, Liam Hemsworth, Nina Jacobson, Palas i Suzanne Collins.

Vaši komentari na dešavanje:

Recenzije dešavanja

Slična dešavanja