Grand Opening @ Club Restaurant Rooms, Sarajevo

Dodao Pogledano 1940 puta , 1 posjeta danas

Datum: 04/07/2012
do: 05/07/2012
Vrijeme: 21:00 to 04:00

Lokacija: Rooms Club,Titova, Sarajevo

Opis

LOGO-FINALPočetkom sljedećeg mjeseca, taćnije 4. jula, Sarajevo će postati bogatije za jos jedan klub. Taćnije, za jedini pravi noćni klub u gradu. Naime, tog dana svoja vrata će otvoriti klub „Rooms“, koji će, sasvim je sigurno, postati glavno okupljalište Sarajlija, ali i gostiju iz drugih gradova i država.

Ono što je gostima već dobro poznato jeste adresa, jer su se u Titovoj broj 7 gotovo deset godina zaredom održavale najbolje zabave i koncerti ne samo u BiH, već u čitavom regionu. Samo je adresa ostala stara, a sve ostalo je novo – od naziva, koncepta, programa….

Naziv „Rooms“ klub je dobio s obzirom na njegov sadržaj. Naime, ono po ćemu ce biti specifican u regionu i šire jeste upravo njegov koncept, što znaći da će se sastojati iz četiri sasvim različita sadržaja. Klub „Rooms“ raspolaže sa dva dancefloora, na kojima će svirati različiti DJ-i, a samim tim i drugačija muzika. Za one nešto ozbiljnije ili goste koji žele mirniju varijantu dobrog provoda na raspolaganju će biti luksuzno opremljeni VIP salon, te restoran u kojem će se moći uživati u vrhunskim kulinarskim specijalitetima najboljih kuhara, ali i u širokom asortimanu vina iz cijeloga svijeta. Brojnu ekipu kluba „Rooms“ činit ce i neki od najboljih DJ-a u bivšoj Jugoslaviji,a i najbolji evropski dj-evi.Takodjer, svakog mjeseca će u jedinom noćnom klubu u gradu nastupiti i najveća imena pop-rock scene iz regiona, ali i sire.

Na svečanom Grand openingu 4. jula., kada su svi srdačno dobrodosši, goste će zabavljati popularni dvojac „Flamingosi“, koji čine Ognjen Amidzic i Marinko Madzgalj. Pored njih, na otvorenju se očukuju brojni gosti iz svih sfera javnog života bivše Jugoslavije, kao i svi mediji iz kompletnog regiona. Takodjer, najbolje zabave u gradu tokom Sarajevo film festivala, koji će se ove godine održati od 6. do 14. jula, desit će se upravo u klubu „Rooms“.Tih dana u klubu se oćekuje i dolazak holivudskim zvijezda, koji će biti specijalni goste ove najprestižnije filmske smotre u regionu.

Već sada je sigurno da će klub „Rooms“ postaviti sasvim nove standardne noćnog života u Sarajevu, a s obzirom na to da je naš slogan „Every party a different story“, neminovno je da će svaki gost pronaći ono što mu najviše odgovara i da će se uvijek rado vratiti.

Kategorija: Partiji.Oznake: Club & Restaurant "Rooms" i Grand Opening.

Vaši komentari na dešavanje:

Recenzije dešavanja

Slična dešavanja