Fresh Island festival, EVE Live @ Klub Papaya, Hrvatska

Dodao Pogledano 789 puta , 1 posjeta danas

Datum: 07/07/2012
do: 08/07/2012
Vrijeme: 00:00 to 00:00

Lokacija: Klub Papaya, Hrvatska

Opis

eve-1Eve je 1999 god. zakoračila na glazbenu scenu te u samom startu stekla zvjezdani status svojom pojavom kao pjevačica, glumica, modna ikona i zabavljač koju je Hollywood instantno prigrlio.

Zapažene glumačke uloge ostvaruje u filmovima “XXX” sa Vin Dieselom, ”Barbershop” i u njegovom nastavku gdje glumi uz bok sa rap kolegom Ice Cube-om, u ”The Cookout” sa Queen Latifah-om te u ”Whip it” uz bok Ellen Page i Drew Barrymore.

Zvjezdani glazbeni tron zauzima sa mega svjetskim zaraznim hitovima ”Who's that girl”, ”Let me blow your mind“, ”Gangsta Love“, a sa svojim debi albumom „Let There Be Eve“ ostvaruje dvostruku platinastu nakladu. Glazbene suradnje ostvaruje sa najuspješnijim izvođačima R'n'B žanra kao što su Alicia Keys, Sean Paul, Gwen Stefani, Pharrel Williams i dr. U njenom trofejnom ormaru stoje Grammy Award za Best Rap/Song suradnju sa Gwen Stefanni; BET Award za Best Female Hip-Hop Artist; American Music Awards za Favorite Female Hip-Hop Artist; Black Reel Award za Best Actress; Soul Awards za Best R&B/Soul Female solo Album of the year; MTV Award za Best Female Video.

Eve će po prvi puta u Hrvatskoj nastupiti na New Yorker Live stage-u klubu Papaya u subotu 07. srpnja 2012 u sklopu Fresh Island Festivala. Bilo da ste ljubitelj r'n'b i hip-hop-a, pop-a, modne ili filmske kulture EVE je jedan od rijetkih umjetnika koja privlači fanove i ljubitelje svih opcija, žanrova i stilova.

Kategorija: Festivali.Oznake: EVE, Fresh Island festival, Hrvatska, Klub Papaya, MTV Award, pop-a i r'n'b i hip-hop-a.

Vaši komentari na dešavanje:

Recenzije dešavanja

Slična dešavanja