Film: Uhvati Gringa

Dodao Pogledano 733 puta , 1 posjeta danas

Datum: 09/08/2012
do: 15/08/2012
Vrijeme: 16:40 to 18:00

Lokacija: CineStar, Mostar

Opis

uhvati-gringa

Režija: Adrian Grumberg
Uloge: Mel Gibson, Peter Stormare
Scenario: Mel Gibson, Adrian Grunberg, Stacy Perskie
Producent/i: Bruce Davey, Mel Gibson, Stacy Perskie
Zemlja: SAD

CineStar Mostar:
09.08., do 15.08., u 16:40. 


Akcijska crnohumorna komedija o prekaljenom kriminalcu (Mel Gibson) kojem strpaju u meksički zatvor gdje mu pomaže – dječak!
Loš je dan za Vozača i neće biti bolje – potjera automobilima s pograničnom patrolom SAD-a završila je tako da je probio pogranični zid i završio u Meksiku. Biva uhapšen i poslan u strogi zatvor gdje ga dočekuje opasan svijet “El Pueblita”. Preživjeti mu pomaže netko tko poznaje taj svijet – desetogodišnjak.

Službenog naziva El Centro de Readaptacion Social de la Mesa, El Pueblito je sagrađen u Tijuani za 2,000 zatvorenika s idejom da će se zatvorenicima olakšati kasnija prilagodba na vanjski svijet ako im se dopusti da njima bliske osobe borave s njima. Unutar zatvora živjele su supruge, djeca, djevojke, cijele obitelji. Djeca bi ujutro odlazila u školu, a poslijepodne se vraćala u El Pueblito. Ljudi su se ženili, djeca su se rađala, starci su umirali.

El Pueblito je ubrzo imao 700 improviziranih domova i trgovina, restorane, štandove s brzom hranom, videoteke i telefonske govornice, brijačnicu, liječnike, pravnike, mjenjačnicu, kiosk s ukradenom robom i sportska natjecanja, ali i vlastite laboratorije za proizvodnju droge. Oni s novcem živjeli su u blagostanju, a oni bez novca – bez ičega, spavajući na otvorenome u velikim skupinama.

Kategorija: CineStar Mostar.Oznake: Cinema City, film, Sarajevo i Uhvati Gringa.

Vaši komentari na dešavanje:

Recenzije dešavanja

Slična dešavanja