film: Titanik (3D)

Dodao Pogledano 1348 puta , 1 posjeta danas

Datum: 23/08/2012
do: 29/08/2012
Vrijeme: 18:10 to 20:10

Lokacija: CineStar, Mostar

Opis

Originalni naslov:
Titanic

režija:
James Cameron

uloge:
Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher

žanr:
akcija, drama, romansa

trajanje:
194 minute

Termini prikazivanja filma u bh. kinima:

CineStar, Mostar
23.08., do 29.08., u 18:10.

O filmu:

Netom izgrađeni Titanic sprema se za svoje prvo 3D veliko putovanje iz Engleske za New York.

Putnike čine svi slojevi društva, od bogataša u raskošnim apartmanima do imigranata u prljavom potpalublju. Među njima je Jack Dawson koji je svoju kartu za Amerikz zaradio na kartaškom stolu. Jedne hladne večeri Jack upoznaje Rose Bukater (Kate Winslet), zaručnicu bogatog Cala Hockleya (Billy Zane) koja se upravo spremala skočiti s broda. On ju naravno odgovara te, nakon početnog nesporazuma, biva nagrađen večerom u visokom društvu. Početak je to strastvene romanse između mladih ljubavnika, ujedno i početak neizbježnog kraja dok se brod približava famoznom ledenjaku.

Cameronov Titanic nikoga nije ostavio ravnodušnim. Skupa produkcija, bezprijekorni, zaista upečatljivi specijalni efekti, zvuk i glazba i, što je najvažnije, atmosferičnost osnovni su aduti ovog zaista grandioznog projekta. S druge strane imamo pomalo patetičnu, izklišejiziranu romansu na koju otpada poprilično velik dio ionako razvučenog filma no čini se da bez toga ne bi bio toliko uspješan. Uostalom tko smo mi da kritiziramo velikog Camerona.

James Cameron se nakon uspjeha ‘Avatara’ pokazao kao veliki zagovornik 3D filmova, ali je žestoko kritizirao 2D filmove koji su na brzinu konvertirani u 3D, pa su ispali jako loše. Kao pravi perfekcionist, Cameron je uložio puno vremena i truda u 3D konverziju.

Kategorija: CineStar Mostar.Oznake: akcija, Billy Zane, drama, Ekran, film, Frances Fisher, James Cameron, Kate Winslet, Kathy Bates, Leonardo DiCaprio, romansa, Titanic, Titanik i Zenica.

Vaši komentari na dešavanje:

Recenzije dešavanja

Slična dešavanja