film: StreetDance 2

Dodao Pogledano 788 puta , 1 posjeta danas

Datum: 25/10/2012
do: 31/10/2012
Vrijeme: 17:15 to 18:50

Lokacija: CineStar, Mostar

Opis

Streetdance-2-3D-2

Režija: Max Giwa i Dania Pasquini
Uloge: Falk Hentschel, Sofia Boutella, Tom Conti, George Sampson, Stephanie Nguyen, Ella Wragg, Lee Craven, Joanna Jeffrees, Daniel Braveboy, John Duggan
Scenario: Jane English
Producent/i: Allan Niblo i James Richardson
Zemlja: Velika Britanija, Njemačka
Linkovi: službena stranica , Imdb

CineStar, Mostar:
25.10., do 31.10., u 17:15.

Plesni film o dvojici prijatelja koji žele pobijediti na svjetskom plesnom prvenstvu pa traže najbolje ulične plesače Europe.

Ash sanja pobjedu na svjetskom plesnom prvenstvu. Treba pobijediti Vincea iz ekipe ‘Invincible’ (‘Nepobjedivi'). Nakon što usred nastupa padne na stražnjicu, Vince objavi da ima samo dva mjeseca za pripreme ako se uopće želi natjecati.

Kad se Ash i Eddie upoznaju, krenu tražiti najbolje. U Kopenhagenu ih čeka Steph, Tino je na Ibizi, u Švicarskoj je Skorpion, u Amsterdamu Bam Bam, u Berlinu su Killa i Junior, u Londonu The Surge, u Pragu Terrabite, u Lyonu Ali, u Rimu Yo Yo & Legend, a u Parizu Eddie vodi Asha u salsa klub gdje upoznaje Evu.

Nemaju dovoljno novca za piće, a vlasnik kluba, Evin ujak Manu, obeća im besplatno piće ako bar jedan od njih uspije otplesati cijeli ples s Evom u boksačkom ringu. Ash uskoro završi u konopcima.

Ash čeka zatvaranje kluba da bi razgovarao s Evom i uspije ju nagovoriti da dovede cijelu ekipu u klub. Ona pristaje pridružiti im se, pod uvjetom da prime i njenog plesnog partnera Luciena. Eva i Lucien plešu, a Ashovi ulični plesači se izruguju njihovoj salsi i odlaze. Ash ih nagovori da se vrate uvečer i vide ono što je on ranije vidio. Njegova se ekipa bori protiv plesača salse i, iscrpljena, gubi. Ash nagovori Evu da ih poduči salsi, što će mu kasnije dobro doći…

Kategorija: CineStar Mostar.Oznake: Cinema City, film, Sarajevo i StreetDance 2.

Vaši komentari na dešavanje:

Recenzije dešavanja

Slična dešavanja