Bog žurim, nazovi

Dodao Pogledano 689 puta , 1 posjeta danas

Datum: 06/05/2012
do: 06/05/2012
Vrijeme: 20:00 to 22:00

Lokacija: JU Centar za kulturu, Sarajevo

Opis

x_Bog_zurim2-2

Autor: Ivica Mijačika
Režija: Zoran Mužić
Igraju: Helena Minić, Davor Svedružić, Pero Juričić i Davor Popović

 

Na sceni JU Centar za kulturu “Sarajevo” će 06.05.2012. godine (petak) u 20:00h, gostovati predstava BOG ŽURIM, NAZOVI – Teatrin “Grdelin” iz Zagreba.

Predstava će biti izvedena u sklopu manifestacije Dani komedije “SMIJEH JE LIJEK” od 02.04.-.06.04.2012. godine, koju JU Centar za kulturu “Sarajevo” priređuje već 15. put pod pokroviteljstvom Općine Centar Sarajevo.

U predstavi se miješaju dvije razine: prva ima namjeru ismijati sadašnjost i sve okolnosti u kojima se ljudi osjećaju zarobljeni i sputani. Likovi Adam i Eva putuju iz svoga vremena u današnje vrijeme i na tom putu traže odgovore na pitanja: Kako nas je uteg vremena pritisnuo? Kako smo se zagubili? Koliko smo ubrzani, koliko nemamo sebe? Gdje ćemo i što možemo?

Druga razina, kako kažu autori, ‘ukliještena u sadašnjost', u kojoj se isprepliću naše svakodnevne sudbine, postavlja pitanja: Gdje se možemo skriti, kako trpiti i gdje ‘pobjeći'? Ima li mjesta za iluziju i kako je možemo sačuvati?

Teatra “Grdelin” izvest će satiričnu komediju o ubrzanom životu današnjice .

Kategorija: Centar za kulturu Sarajevo.Oznake: Bog žurim, Davor Svedružić, Helena Minić, Ivica Mijačika, JU Centar za kulturu, nazovi, Pero Juričić i Davor Popović, Sarajevo i Zoran Mužić.

Vaši komentari na dešavanje:

Recenzije dešavanja

Slična dešavanja