Alexandra Stan, Freemasons, Funkerman, Loco Baby @ Olimpijska dvorana Zetra, Sarajevo.

Dodao Pogledano 1382 puta , 1 posjeta danas

Datum: 01/06/2012
do: 02/06/2012
Vrijeme: 20:00 to 06:00

Lokacija: Olimpijska dvorana Zetra, Sarajevo.

Opis

Alexandra Stan, Freemasons, Funkerman, Loco Baby u Olimpijska dvorana Zetra, Sarajevo. 01.06.2012 po prvi put u regionu nastupa u Sarajevu!!!

PRODAJA ULAZNICA / TICKETS:

Caffe bar ORT, Sarajevo
Caffe bar Monument, Sarajevo
Ferhadija i Plato Skenderija
Kupikartu.ba
Srbiji: eventim.rs
Hrvatskoj: eventim.hr
Tuzli: tuzlainfo.ba ( Ulaznice će se prodavati u CD shopu “Mido”)

Cijena/Price:
15 KM promo cijena (1000 ulaznica)
20 KM parter
25 KM tribine
50 KM VIP
100 KM VIP ALL INCUSIVE (Sve gratis, uljučujući i parking mjesto, minimalno 5 ulazica za dobivanje stola)

Online prodaja ulaznica u regionu (Srbia, Hrvatska) preko:
http://www.eventim.hr/hr/ od 09.04.
http://www.eventim.rs/rs/ od 09.04.


Obavještavamo vas da će 01.06.2012., organizovati dešavanje sa specijalnim gostima iz VELIKE BRITANIJE, RUMUNIJE, HOLANDIJE, SRBIJE i ITALIJE. (Alexandra Stan, Freemasons, Funkerman, Loco Baby). Event će se održati u Olimpijskoj dvorani Zetra – SARAJEVO. Otvorenje ljetne sezone 2012. godine.

Ovo će biti prvo gostovanje POP zvjezde ALEXANDRE STAN u Sarajevu i regionu uopće, tako da očekujemo još veći broj gostiju, kojima će ovo biti prilika da slušaju i uživaju uz pjesme pop zvijezde koja je prošloga ljeta izdala svima poznati hit Mr.Saxobeat. Uzimajući u obzir da od ovog eventa namjeravamo napraviti događaj za pamćenje pobrinuli smo se da obezbjedimo i STAGE sa Special Light & Soundsistem + Spiral Stage sa mnogim drugim iznenađenjima.

Uzmimo u obzir, da je zvijezda koju dovodimo, na ovaj event, jedna od najtraženijih pop zvijezda današnjice, koja je potpuno zavladala svim svjetskim medijima, i koju rado slušaju sve populacije, a to je Alexandra Stan. Ona je dvadesetjednogodišnja (21) djevojka iz Rumunije. Proslavila se svojim prvim singlom „Lollipop (Param Pam Pam)“. Slijedeće godine je predstavljena njena druga pjesma, “Mr. Saxobeat”, koja je držala prvo mjesto na Rumunjskom Airplay Chartu jednu sedmicu, počevši 8. novembra 2010., također je dosegnula prvo mjesto na rumunjskim Top 100 Hitovima. Polako se penjala na muzičke top liste u Evropi, postavši međunarodni hit, ušla je u Top 10 u preko 20 država. Njezin treći singl “Get Back (ASAP)” se trenutno penje na muzičkim top listama i drži četvrto mjesto u Rumuniji. Svojim daljnim hitovima, zavladala je svim svjetskim top listama.

Alexandra je ujedno i izvođačica, koja plijeni pažnju, ne samo svojom muzikom, nego i izgledom, a tokom 2011. godine Alexandra je postigla vrhunac u svojoj dotadašnjoj karijeri, kada je njen singl “Mr.Saxobeat” osvojio platinasto izdanje u Austrailiji , Španiji, Danskoj i Švedskoj, a multi-platinasto u Italiji.

Pored ove pop ikone dolaze i mnoge druge zvijezde muzičke scene, kao što su Freemasonsi, Funkerman, i Loco Baby, renomirana DJ imena današnjice.

Funkerman, pravim imenom Ardie van Beek je poznati DJ/producer i osnivač “Flamingo recordings”, produkcijske kuće, zajedno sa njegovim prijateljima Raf-om i Fedde le Grand-om. Od 2004. godine radi ekspanziju na svjetskoj muzičkoj sceni zahvaljujući svojoj produkcijskoj kući. Iz godine u godinu produkcija je bila sve jača i jača, tako da su svake godine pravili velike hitove kao što su “Speed up”, “Let me think about it”(Fedde le Grand and Ida Corr) i “Put your hands up for Detroit”(Fedde le Grand).

Funkerman 2005, godine dospijeva na vrh poznatih holandskih top listi sa singlovima “The One” i “Rule the Night”, a kasnije dobiva podršku od najboljih DJ-eva svijeta s kojima radi kompilacije.

Godine 2007. lansira svoj najveći hit “Speed up” u suradnji sa Fedde le Grandom i dospjeva na vrh mnogih svjetskih listi i potpisuje ugovor sa legendarnim UK brendom “Defected Records”.

Freemasonsi su DJ-evi iz pokrajine Brighton, Engleska. Članovi Freemasonsa su producer Russell Small i James Wiltshire (koji radi pod imenom Jimmy Gomez). Ime su dobili po pubu u Brightonu (Freemason Tavern, Hove) koji su stalno posjećivali. Duo snima i producira, pod indentičnim imenom, Freemason što je također ime njihovog brenda koji je osnovan 2005. godine kada i počinju svjetsku ekspanziju. Godine 2005. duo pravi remiks od Jackie Moors iz 1979. na pjesmu “This Time Baby”, od hita Tine Turner iz 2000. godine “When the Heartache is Over” i od internacionalnog klubskog hita ” Love on my Mind”.

S ovim hitovima se probijaju na sve najjače muzičke liste i tako stiču svjetsku slavu. Većina singlova su obrade vrhunskih starijih hitova i po tome su poznati, popularni i rado viđeni u najvećim svjetskim klubovima. Njihovo probijanje na američko tržište je počelo onog momenta kada su sa američkom zvijezdom Kelly Rowland snimili hit “Work”. Nakon toga uslijedila je suradnja sa Sophie Ellis -Bextor “Heartbreak(Make Me A Dancer)”, zatim sa Kathaerine Ellis “When you touch me” i sa sestrom od Beyonce, Solange Knowles “I Decided”.

Ovo je događaj koji će populaciji od 18+ pružiti uzbudljivu zabavu za pamćenje i osigurati im nezaboravan provod uz njima omiljene zvijezde. Očekujte ludi provod, a mi očekujemo Vas!najvećim svjetskim klubovima. Njihovo probijanje na američko tržište je počelo onog momenta kada su sa američkom zvijezdom Kelly Rowland snimili hit “Work”. Nakon toga uslijedila je suradnja sa Sophie Ellis -Bextor “Heartbreak(Make Me A Dancer)”, zatim sa Kathaerine Ellis “When you touch me” i sa sestrom od Beyonce, Solange Knowles “I Decided”.

Ulaznice za dešavanje možete osvojiti na infoBAR Facebook fan page-u.


Kategorija: Koncerti i svirke i Partiji.Oznake: Alexandra Stan, Freemasons, Funkerman, Loco Baby i Olimpijska dvorana Zetra.

Vaši komentari na dešavanje:

Recenzije dešavanja

Slična dešavanja