Aleksandra Radović @ Falco, Brčko

Dodao Pogledano 940 puta , 1 posjeta danas

Datum: 25/05/2012
do: 26/05/2012
Vrijeme: 20:00 to 01:00

Lokacija: Falco, Brčko

Opis

scena1-2Nastavlja se uspješna turneja „DIVA live Aleksandra Radović“

Zbog kišovitog i hladnog vremena, dva poslijednja koncerta turneje po BH gradovima, prolongirana na nove termine održavanja. Ovog petka turneja se nastvla koncertom u Brčkom.

 

Kišovito i hladno vrijeme, netipično za kraj maja, natjeralo je organizatore turneje „DIVA live Aleksandra Radović“ da poslijednja dva koncerta najavljena na otvorenim lokacijama, prolongiraju za prvu polovinu juna kada se, prema prognozama metereologa, očekuje pravo ljetno vrijeme.

Tako će, koncert na tvrđavi Kastel u Banja Luci biti održan 8.6. a dugoočekivani premjernii koncert u Mostaru pomjeren je za 9.6. na Kantarevcu. Turneja se nastavlja u petak 25. maja koncertom u brčanskoj diskoteci „Falco“

Prva dva koncerta, održana u Sarajevu i Tuzli, prošli su u sjajnoj atmosfere gdje je pred više od 4.000 posjetilaca Aleksandra Radović dokazala zbog čega je jedna od najuspješnijih pjevačica u regionu. Veliku koncertnu produkciju prati i desetočlani bend koji svim onima koji posjete neki od koncerata na najavljenoj turneji, pruža nezaboravan muzički užitak.

Kategorija: Koncerti i svirke.Oznake: Aleksandra Radović, Brčko, Falco i koncert.

Vaši komentari na dešavanje:

Recenzije dešavanja

Slična dešavanja