Vjerovatno ste čuli ste za Afričku šljivu, što putem reklama, što preko zajebancije na online mrežama? Da li se od Afričke šljive zaista diže, da li je dobra za potenciju…? Malo smo se zarovili u istraživanja i evo šta smo otkrili!

Radi se o moćnom sastojku koji pomaže kod potencije. Njezino stanište je na Madagaskaru među tropskim šumama. Stanovništvo koje živi na teritoriju Madagaskara već neko vrijeme koristi koru Afričke šljive u obliku čaja za rješavanje problema benignog povećanja prostate te za potenciju.

Afrička šljiva vijekovima koristila kao afrodizijak kod plemena u Južnoj Africi? Nakon što je započeo proces kolonizacije ovaj čudesni sastojak počeo se koristiti i u Evropi. Dosadašnja istraživanja pokazala su kako Afričku šljivu muškarci koriste najviše zbog problema povećane prostate.

Young married couple in bed having sex

To je neugodno stanje, zbog kojeg dolazi do otežanog mokrenja, a kao rezultat dolazi i do problema s potencijom. Kod Afričke šljive dobro je što rješava tegobe povećane prostate, bez negativnih efekata na muški libido. Ona poboljšava urološke simptome, olakšava proces izbacivanja mokraće i povećava količinu izbačenog urina.

Djeluje na dva različita načina. Prvo ublažava smetnje koje muškarac može imati kod erekcije, a kao drugo pomaže kod postizanja i održavanja erekcije. Kod povećane prostate osim otežanog mokrenja problem je što mnogi muškarci zbog toga imaju tegoba u spolnom životu te ne mogu uživati tijekom intimnih odnosa.

Osim što ublažava erektilne smetnje Afrička šljiva pomaže i kod poboljšanja potencije, odnosno kod podizanja i održavanja erekcije. U čemu je tajna? Pretpostavlja se da rješenje leži u sastojcima koji se nalaze unutar Afričke šljive. To su n-dokonazol, terpen i ekstrakt kore šljive.

kip-dignuta-chundara

Jedan od glavnih sastojaka beta-sitosterol pomaže kod jačanja potencije, a njegovom upotrebom povećava se dotok krvi u erektilno tkivo spolnog organa na temelju čega se poboljšava kvaliteta erekcije.

Iako nije još službeno potvrđeno, ali pretpostavlja se kako pored podizanja erekcije pomaže i kod povećanja količine spermatozoida i njihove održivosti. Razne zdravstvene ustanove složile su se kako Afrička šljiva u teoriji može poboljšati seksualno zdravlje muškaraca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.