.htm" frameBorder=0 width=468 height=60>
infoBAR exclamation
infoBAR exclamation
       HOME >> BAROMETAR
 ZABAVA
 CAFE BAROVI
 CLUBOVI
 CASINA
 GASTRO
 RESTORANI
 PICERIJE
 BRZA HRANA
 KULTURA
 KINA
 POZORIŠTA
 MUZEJI /  GALERIJE
 TURIZAM
 HOTELI I MOTELI
 AGENCIJE
 RENT-A-CAR
 MEDIJSKI SPONZOR
 PROSTITUCIJA U SARAJEVU

Photo by: infoBAR.ba

Prostitucija u Sarajevu je više nego raširena. Ukoliko želite sex za novac možete ga imati bez problema. Na vama je izbor koju kvalitetu prostitutke želite i na kraju krajeva koju vrstu i kvalitet usluge želite.

Ukoliko želite sex sa nogu ili brzo oralno zadovoljavanje najjeftinije možete proci ukoliko posjetite naselje Stup, kod Poslovno-trgovačkog centra WISA. Tu zaista cvjeta jeftin sex namijenjen kamiondžijama i osobama bez imalo ukusa. Prostitutke su večinom Romkinje, koje su primorane na prostituisanje zbog slabog materijalnog stanja i tu su uglavnom samostalno bez makro-a.

Takvog najnižeg oblika prostituisanja ima na još nekim sarajevskim pozicijama, tj. ulicama grada Sarajeva.

No, tu nije kraj. To je samo početak, tj. početak najnižeg stepenika u ljestvici koji se zove prostitucija. Sistem je više nego uhodan. Ukoliko ste raspoloženi za ovu vrstu usluge, u kasnim večernjim satima, dovoljno je da sjednete u taxi i kažete kako nemate odredište nego želite dobar provod. Veoma brzo će po vas doći drugi taxi, koji će prozvati "Tatu".

Vi trebate obezbjediti lokaciju, tj. stan za sex sa "Tatinim" prostitutkama u kojem će vam "taxista" praviti društvo dok ne dođe "Tata" sa svojim "djevojčicama" od 16 do 25 godina.

Sat sexa sa Tatinim djevojkama je 100 KM, a svu noć možete dobiti za 250 KM. Ipak za tu cijenu sa Tatinim djevojkama nema grupnjaka.
Da, zaboravih napomenuti da su "Tatine" djevojke obične djevojke iz Sarajeva koje veoma često susrecete u prolazu, shopingu ili na kafici!

Photo by: infoBAR.ba

Tu su i razni objekti u Sarajevu i oko Sarajeva koji su znani kao "noćni klubovi". Naravno, to i jesu noćni klubovi u kojima djevojke, koje su obično iz susjednih nam država (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Rumunija,...) plešu izazovno obučene. Ulaz se obično ne naplaćuje, no piva iznosi minimalno 5 KM. Osim toga djevojke su uvijek u društvu, a na vaš zahtijev konobar će vam dovesti djevojku sa kojom želite da se upoznate. Djevojke uvijek piju neki bezalkoholni sokic koji kosta minimum 10 KM.

Dok sjedi sa vama možete je pitati da li želi sa vama u sobu. Pa naravno da želi. To zadovoljstvo će vas koštati 100 KM. Možete uživati za svoj novac do orgazma, a maximalno 1h.

I još jedan dio koji necemo zaboraviti u ovoj infoBAR recenziji o najstarijoj vrsti usluge su profinjene, odnosno prostitutke za visoko društvo. One su zgodne, savršene, pametne, pričaju nekoliko jezika, njihovo vladanje materijom sex je na nivou svake savršene ljubavnice. Uvijek su elegantne i poželjne. Dolaze u hotel ili vašu vilu po telefonskom pozivu, a njihov krupije vjerovatno zarađuje mnogo više nego bilo koji direktor ili privatnik u državi Bosni i Hercegovini.

Photo by: infoBAR.ba

Članak by: infoBAR.ba (Haris Imamović)


IZ BAROMETRA
KONKURS

NATJECAJ ZA NAJBOLJI MODEL

03.05.2005

PROSTITUCIJA U SARAJEVU

BEZOBRAZLUK ILI ODGOJ ?

02.05.2005

"BEZAZLENOST" POSUTA ZVJEZDAMA

 
BAROMETAR ARHIVA
 ZABAVA U GRADU
KONCERTI
PARTY'S
LIVE SVIRKE
TEMATSKE VEČERI
IZLOŽBE, ...
 PROGRAM KINA
APOLO
IMPERIJAL
OBALA
TESLA
UNITIC
 PROGRAM POZORIŠTA
KAMERNI TEATAR '55
POZORIŠTE MLADIH
NARODNO POZORIŠTE
SARTR
 infoBAR SPONZOR
 


© 2002-2005 infoBAR.ba ; zabranjeno preuzimanje sadržaja (informacija, tekstova, slika) bez odobrenja

kontakt: 061-080-020

e-mail:
info@infobar.ba